chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
furt som si myslel že je lepší . Aspoň čo som čítal na nete. Tak ak dnes nič nenájdem tak zoberem mexxis alebo pôjdem do obchodu a zase vyberiem nejakú lacnú kendu alebo longus na sezónu mi to vydrží.
Tomas™, Ty trpis nejakou lahsou formou Alzheimera? Ak si nespominas, tak Ti pripomeniem, ze uz si sa to iste co teraz pytal aj na predchadzajucej strane a letuareg Ti odpovedal. Takze nechapem, preco sa to pytas znovu... post564940.html#p564940
Pýtal som sa ale na konkrétnu otázku som nedostal odpoveď.
Jeden píše že maxxis sú na pi.. . Druhý že sú dobré a tretí sa mi smeje do tváre
Nebojte ja sa už sem ani nepozrem aby som zas nenapísal dáku blbosť
to ze su zastarale, neznamena ze sa v tych jednotkach neda presne merat, akurat maju strasnu nevyhodu - z mensej jednotky na vacsiu sa nepouziva 10kovy prevod, ale to je aj v niektorych jednotkach SI (cas)
taktiez v letctve sa pouziva norma ICAO, ktora nie je prave v jednotkach SI (ale za tym su amici )
Zhanal by som pneumatiky na 26" Hardtail. Nejazdim extremy typu DH, skor XC/allmountain.
Potrebujem, aby mali nizky valivy odpor a dobre drzali v stupani aj pri nespevnenom, vlhkom povrchu typu hlina, listy, ale zaroven nerobili problemy na asfalte alebo udupanom povrchu. Do blata s tym jazdit nebudem.
Cena tak do 20-max 23 EU za kus.
Rozmyslam nad Maxis CrossMark, Kenda Smallblock eight, Contimental Rubber Queen, Kenda komodo, Schwable Smart Sam Performance a inym produktom sa tiez branit nebudem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nema, na sajble sa
a len tak mimo mňa. http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-plast-schwalbe-rocket-ron-evo-1-85/4340
Ten plášť má dáku ochranu proti defektu alebo je to len čisto pretekársky plášť. Možno tam matt zabudol doplniť
Schwalbe ROCKET RON 20x2.25" Evolution plášť, TLE, plášť, kevlar
62,99 €
MOC 73,99 €post564940.html#p564940
P.S. Ja uz viem co znamena to TM pri tom nicku.
Jeden píše že maxxis sú na pi.. . Druhý že sú dobré a tretí sa mi smeje do tváre
Nebojte ja sa už sem ani nepozrem aby som zas nenapísal dáku blbosť
komu neni rady, tomu neni pomoci
26 x 2,25 (57-559 mm)
ale mm sedia...vzdy
taktiez v letctve sa pouziva norma ICAO, ktora nie je prave v jednotkach SI (ale za tym su amici
Zhanal by som pneumatiky na 26" Hardtail. Nejazdim extremy typu DH, skor XC/allmountain.
Potrebujem, aby mali nizky valivy odpor a dobre drzali v stupani aj pri nespevnenom, vlhkom povrchu typu hlina, listy, ale zaroven nerobili problemy na asfalte alebo udupanom povrchu. Do blata s tym jazdit nebudem.
Cena tak do 20-max 23 EU za kus.
Rozmyslam nad Maxis CrossMark, Kenda Smallblock eight, Contimental Rubber Queen, Kenda komodo, Schwable Smart Sam Performance a inym produktom sa tiez branit nebudem.
Dakujem.