chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Uvazujem nad plastami Specialized Ground control. Akurat neviem, ktory vybrat, lebo gugl mi vyhlada tieto 2 rozne vzory. Resp. ktory je novy/stary model a ktory je lepsi?
Vrchny by mal byt novy, tiez som nad nimy uvazoval... ten spodny ma kamos, na pohlad sa mi viac paci novsi, taky agresivnejsi... Ale nazivo som ho nevidel
Uvazujem nad plastami Specialized Ground control. Akurat neviem, ktory vybrat, lebo gugl mi vyhlada tieto 2 rozne vzory. Resp. ktory je novy/stary model a ktory je lepsi?
cau, od kupy ? som mal plaste Specialized Fast Trak 2,3 T5 (stare). potom som kupil nove Fast Trak 2,35 T5. mam pocit, ze nijaky rozdiel v sirke. teraz pred mesiacom som nahodil nove Ground Control 2,35 T5. musím povedat, ze paradne plaste a som rad, ze som prezul bike na "zimne" toto je nova verzia. tieto agresivnejsie plaste su fakt rozdiel oproti univerzalom (Fast Traku) viac to drzi, brzdny ucinok neskutocnny a ved co si budeme hovorit. vyhody su jasne ? v aprili alebo kedy prejdem zas na Fast Trak.
tie nove budu hadam lepsie. snad tie plaste reviziami nezhorsuju.
podme na bike nad Kolacin a dam ti odviest. skusis ich v terene ?
Ground control T5 s hnedou bocnicou uz nemali, tak som vzal ten starsi model, tiez ma slusny dezen (725g a 57mm na 30mm rafiku, 2 bary) a dozadu Renegade (650g a 56,5mm), odvazene, odmerane doma s dusami.
Inak T7 a T5 maju inu farbu farbu bocnic, pytal som na to a poslali mi aj realne foto.
Renegade je nieco na sposob Xking/Barzo, ale ma mensie stuple. Takze do sucha a asi objednam Grounda aj dozadu.
Do akého snehu? Do sypkeho je fajn blatova vzorka, so skúsenosti môžem povedať ze uzsia, nech sa zareze podľa možností až na tvrdý podklad... Do u tlačeného tvrdého postačí aj "univerzálna" vzorka no tu už vedia pomôcť aj hroty....
Prid na vychod a uvidis do akeho snehu... Ten Ground Control sa mi celkom pozdava len neviem ci bude lepsi 2.2 alebo 2.35... Do blata su lepsie uzsie plaste no neviem ako je to so snehom...
Ahojte, vedeli by ste mi poradiť prosim aký plášť vybrať na horský bicykel keď 99% trás jazdím po asfaltovej ceste? Momentálne mám 27,5x2,1 Mitas ocelot 54-584 ale kladú dosť veľký odpor. Za každú radu veľmi pekne ďakujem ?
Po ceste sa mi najlepsie gula tufo xc12, lepsie jak maxxis ikon, tlak stacil a bezdus bohate dva bary vzadu a o nieco menej vpredu. Ci ich robia aj 27cky netusim
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
cau, od kupy ? som mal plaste Specialized Fast Trak 2,3 T5 (stare). potom som kupil nove Fast Trak 2,35 T5. mam pocit, ze nijaky rozdiel v sirke. teraz pred mesiacom som nahodil nove Ground Control 2,35 T5. musím povedat, ze paradne plaste a som rad, ze som prezul bike na "zimne" toto je nova verzia. tieto agresivnejsie plaste su fakt rozdiel oproti univerzalom (Fast Traku) viac to drzi, brzdny ucinok neskutocnny a ved co si budeme hovorit. vyhody su jasne ? v aprili alebo kedy prejdem zas na Fast Trak.
tie nove budu hadam lepsie. snad tie plaste reviziami nezhorsuju.
podme na bike nad Kolacin a dam ti odviest. skusis ich v terene ?
Inak T7 a T5 maju inu farbu farbu bocnic, pytal som na to a poslali mi aj realne foto.
Renegade je nieco na sposob Xking/Barzo, ale ma mensie stuple. Takze do sucha a asi objednam Grounda aj dozadu.
Predpokladam bezny vzor na blato, super soft bude fajn.
Schwalbe G-One (speed)
alebo nieco gravelove, len neviem ci je vsetko aj 27.5 a musis ist uz s tlakom vyssie
Panaracer GravelKing
Continental Speed King CX
Ked ide o asfalt, tak napr. toto bude dobra volba:
https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/275/maxxis-detonator-27-5x1-50-mtb-plast-drot.html
https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/275/schwalbe-plast-hurricane-27-5x2-25-650b-57-584-drot.html
savings Schwalbe HURRICANE 27.5x2.25" plášť, drôt
19,29 € savings
MOC 31,99 €-5% Maxxis Detonator 27.5x1.50" plášť, drôt
18,90 € -5%
MOC 27,99 €