ved to ze si neviem vybrat pozeral som aj v bazare ale som z toho zmeteny chcem dake dobre v pomere cena/kvalita a co som cital v inych prispevkoch tak tam bolo pisane napr. Hlavne nekupuj sh*ty,lebo ked sa zlomia rajdy,hlavne pri skoku, je to dost na pi*u
oplatit by sa aj oplatili,len vazne bacha z tym predstavcom,je urceny IBA na XC.Ak chces predstavec aj na AM,tak si nemal setrit na tej jednej srube(aj ked vazis 65kg,neriskoval by som to...)Tiez som ho mal uz davnejsie v ruke a hned ma predajca upozornil...
vies ale ja som sa na tom fest ***** som nevedel ze ma iba 1 srob na uchytenie som sa to dozvedel az tu na fore kua ale nevadi poslem to spet este mi totiz nedosiel a objednaval som ho cez net takze ho mozem vratit bez udania dovodu do neviem tusim 7. mych dni
este ze ste ma upozornili lebo z obrazku som videl 1 srob ale myslel som si ze druhy je srobovany z druhej strany takze ho tam nevidiet ze trci kua som sa pekne osral
tak uz mam ten predstavec doma aj rajdy ale tie rajdy maju az 68 cm nie som moooc zvyknuty na take siroke rajdy(lastovicky) a neviem ci ich mam skratit poradte aku dlzku pouzivate vy na XC take tvrdsie alebo MTB
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to by nevadilo chytim pilku a hotovo
Tie rajdy Hussefeld su na Freeride, zjazd, skakanie.
Ten predstavec je ale na XC - hlavne preto ze o vidlu je prichyteny iba jednym srobikom
S tym by som moc velke skoky nedaval....
respektive radsej ziadne
inak oplatili by sa tieto rajdy za 600 sk ? su to FSA FR 331
www.the.mtbiker.sk/bfoto/rajdyfr331_94137.jpg
este ze ste ma upozornili lebo z obrazku som videl 1 srob ale myslel som si ze druhy je srobovany z druhej strany takze ho tam nevidiet ze trci kua som sa pekne osral
www.the.mtbiker.sk/bfoto/fsa_xc140.jpg
k tomu by som potom zobral tie rajdy FSA vyssie uvedene to by mohlo byt nie?
tak som nakoniec zobral z bazaru tento RACE FACE za 800 sk
www.the.mtbiker.sk/bfoto/predst_race_89826.jpg
este vykseftovat nejake dobre rajdy a je to OK
ak mate na predaj daky na 31,8 rajdy napiste
Máme ale je to PELLS 11 cm a skôr určený na XC
tomu som nepochopil