poradíte mi aké rohy si nahodiť na Cube Access WLS 29" ?
Rovné, zahnuté, tvarované, krátke, dlhé, či pripevnené ku gripom? Niečo čo máte odskúšané a ste s nimi spokojný?
PS: Obrázky sú ilustračné
S obidvomi sa však dá pohodlne jazdiť aj bez rukavíc, čo aj často využívam. Ak sa mi spotia ruky na rohoch, stačí sa chytiť gripov a o chvíľu sú zasa suché.
Skôr moc veľa, kedysi sa robili 500-550mm a to bolo tak akurát, veď cestné barany majú doteraz okolo 400mm na šírku. Takto to vyzerá často až smiešne, samá korba jazdí na biku jak má ruky od seba...
tu sú lacnejšie, majú aj nevýhodu, ľahko sa strácajú gumené zátky, treba ich dodatočne prilepiť, prípadne kúpiť hneď náhradné
ja som bez rohov trpel asi 2 mesiace, kým mi predajca dodal čierne, teraz už mám kúpené aj na budúci bike, rajdy 750mm
poradíte mi aké rohy si nahodiť na Cube Access WLS 29" ?
Rovné, zahnuté, tvarované, krátke, dlhé, či pripevnené ku gripom? Niečo čo máte odskúšané a ste s nimi spokojný?
PS: Obrázky sú ilustračné
Po rokoch testovania rôznych rohov (aj jazdenia bez) som zakotvil pri poslednej koncepcii, táto fotka to vystihuje:
ale ked tak tie tretie - v chladnom pocasi na karbone nemrznu ruky tak ako na hliniku. dlzka najlepsie podla ruky - ja som mal zbytocne dlhe - nedal sa mi dat dobre palec na zaciatok rohov.
http://www.koloshop.sk/rizeni-rohy-44/Force-Alu-rohy-ergo.html
660mm mám, je to moc málo? Nemám s tým skúsenosti, mala som dakedy dávno rohy na starom horskom, ale tam netuším aký bol dlhý volant, a zase nechcem aby po nahodení rohov bol moc "malý" resp. nevyužiteľný, keď sa mi tam nezmestia ruky.