zdravim vsetkych! chcel by som si kupit SPD-cka, ale chcel by som take, ktore si mozem povedzme pri zjazde vypnut ale tretra sa mi tam bude drzat aj tak, len ju mozem zlozit kedy chcem (vlastne aj kedy nechcem ). neviete mi nieco poradit? nemusi to byt nejaka extra trieda. proste nieco, co na SLovensku alebo v Cesku zozeniem. nasiel som uz nieco taketo, len som to na Slovenskom nete nejak nenasiel nikde predavat... diky moc!
pokial si to s SPD riadne natrenues dostanes do nohy taky reflex, ze aj z normalneho pedalu budes nohu skladat tak, akoby si si ju musel odopinat...setko to je len cvik
ja sa bojim, ze ked budem jazdit trial tak teda to bude bez SPD...budem sa musiet nanovo ucit bikovat, lebo teraz bez SPD neviem ani slapat ale potom neviem ci budem vediet jazdit dobre na triale bez SPD ale aj normalne XC na kone s SPD...nemate niekto taku skusenost?
tak tak, pozri sa, ja som ani luku nevyberal, spadol som v meste na svetelnej krizovatke, postavil som sa a isiel som dalej, ale zo skusenosti, na luke alebo v lese je to lepsie - makksie
samozrejme,ze nove spd raz alebo dvakrat v malej rychlosti pokrstis (oprasis sa a ides dalej ).... tym presiel kazdy, ked nahodil spd potom si ich uz len budes chvalit...
samozrejme,ze nove spd raz alebo dvakrat v malej rychlosti pokrstis (oprasis sa a ides dalej ).... tym presiel kazdy, ked nahodil spd potom si ich uz len budes chvalit...
ja od kedy som nahodil SPD som nepadol ani raz len som ich mal najprv nastavene na mako a postupne som dotahoval...ale chvaliiim
XC, lesik mam moc rad ale takym zjazdom po nejakej luke tiez nepohrdnem. mam Meridu z 2005, jednu z tych najlacnejsich. zatial staci. ked raz budu prachy, taq urcite sa bude konat nejaky upgrade
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
btw..naco vypinat nohy dole kopcom ??
podla mna je dobre naucit sa s SPD..... ked si zvyknes..nevymenis za nic
toť zopar typov:
http://www.x-bikes.cz/?id_zbozi=2031&id ... dka=detail
tu je nieco z tych drahsich, ale vzdy je to o doooost lacnejsie ako na SR:
http://www.x-bikes.cz/?id_zbozi=2030&id ... dka=detail
btw: podla mna aj matt by ti zohnal nejake spd-cka za fajn cenu..
http://suncycle.sk/
ja od kedy som nahodil SPD som nepadol ani raz len som ich mal najprv nastavene na mako a postupne som dotahoval...ale chvaliiim