pani, viete mi poradit? kupil som si MTB tretry - jeden z dovodov ako sa donutit ist z kosikov do SPDciek.. problem je v tom ze vobec netusim ake naslapne existuju kedze som sa nikdy o to doposial nezaujimal kedze kosiky riesili vsetko.. no cas pokrocil a moja otazka znie.. ake su ceny..
1. SDPcka - myslim za rozumnu cenu a kolko stoja kufre...
2. je jedno ake mam kufre, idu do ktorych_kolvek SPD?
2. ma niekto skusenost s SPD od author_u A-SPORT za necelu tisicku a kufre k tomu za cca 5OO SKK..
takze za 1300 SKK je to komplet? super cena.. videl som ze tieto pedale montuju do authorov - INSTINCT za cca 4O tisic.. - mozno vedia preco tam authoraci nedavaju svoje SPDcka vdaka za info JAro
K pedálom máš zvyčajne aj kufre. Aspoň každý slušný výrobca ich tak dodáva. Hoci na Slovensku sa určite nájde predajca, ktorý ich vyberie z krabice a predá zvlášť...
A tretry majú zvyčajne prípravu (diery) na viac druhov kufrov. Takže musel by si kúpiť dve veľké exotiky, aby si sa nestrafil.
Shimana 520 su lacnejsie a zrejme maju aj lepsie poriesenu osku - konusy, co sa daju lahko poladit a su super utesnene.
Tie exustar maju zrejme klzne loziska na jednej strane.
520 su jasna volba, nie je co riesit.
Na www.cyklomarket.sk bude urcite dobra cena. Treba zistit mailom.
(mohli by ste tu cenu potom sem dopisat)
neviem neviem co je kvalitnejsie? je to relativne...ja jazdim tie Exustary uz dva roky a absolutne bez problemov...a to na ne moc nehladim. Netreba sudit pokial s tym clovek nema skusenost
pani tak diky moc za info, myslim ze tie shimano M520 bude dobra volba lebo aj cena je prijatelna tak keby ste videli niekoho lezat na zemi tak skusam SPDcka ) ale snad nie..
tak som pisal mail do cyklomarket.sk.. tie shimano M520 stoja 1049 SKK postovne a balne je 70 SKK - tak asi 200 korun clovek usetri ako ked to kupuje v obchode
inak je zarazajuce ake ceny maju nasi predajcovia.. pozeral som ceny v cechach, v nemecku a UK... tak len u nas opat raz obchodnici musia zakaznika "osklbat"
u nas sa fakt neoplati nic kupovat.. des a hruza zaroven..
pre porovnanie shimano M520 v cechach od 750 SKK u nas od 1100 SKK..
no myslim ze tie shimana vo vele nedopadli az tak najlepsie a podobna skusenost je aj moja
staci ze s topankou sliapnes trochu do blata tak uz musis po pedali poriadne dupnut aby si nasliapol a este sa mi furt rozladuje sila nasliapavania ale inac su na svoju cenu v pohode.
ja jazdim shimano 540 (povodne som chcel 520 ale nemali, tak som kupil 540ky a neboli az o tolko drahsie.
Povodne som mal od authora, ale s 540 je to neporovnatelne. Lahko sa nastupuje. Drzi to pevne aj ked som zo sedla a dupem co to da. A pritom staci lahky pohyb paty von a je to vypnute. Fakt super. Dal som si ich aj na cestak (aj ked sa v obchode na mna skaredo pozerali ))) ) Proste mam ich rad.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A tretry majú zvyčajne prípravu (diery) na viac druhov kufrov. Takže musel by si kúpiť dve veľké exotiky, aby si sa nestrafil.
Shimana 520 su lacnejsie a zrejme maju aj lepsie poriesenu osku - konusy, co sa daju lahko poladit a su super utesnene.
Tie exustar maju zrejme klzne loziska na jednej strane.
520 su jasna volba, nie je co riesit.
Na www.cyklomarket.sk bude urcite dobra cena. Treba zistit mailom.
(mohli by ste tu cenu potom sem dopisat)
tak som pisal mail do cyklomarket.sk.. tie shimano M520 stoja 1049 SKK postovne a balne je 70 SKK - tak asi 200 korun clovek usetri ako ked to kupuje v obchode
pochybujem...testy z casakov ked zverejnia,tak rok pozadu,to by si nik casak uz nekupil,ale pockal na netovu formu
shimano 520 boli vyhodnotene ako good value product....
u nas sa fakt neoplati nic kupovat.. des a hruza zaroven..
pre porovnanie shimano M520 v cechach od 750 SKK u nas od 1100 SKK..
a ty mas ake ceny??
staci ze s topankou sliapnes trochu do blata tak uz musis po pedali poriadne dupnut aby si nasliapol a este sa mi furt rozladuje sila nasliapavania ale inac su na svoju cenu v pohode.
ja jazdim shimano 540 (povodne som chcel 520 ale nemali, tak som kupil 540ky a neboli az o tolko drahsie.
Povodne som mal od authora, ale s 540 je to neporovnatelne. Lahko sa nastupuje. Drzi to pevne aj ked som zo sedla a dupem co to da. A pritom staci lahky pohyb paty von a je to vypnute. Fakt super. Dal som si ich aj na cestak (aj ked sa v obchode na mna skaredo pozerali