rád by som si kúpil na narodky nejaký ten cyclocomputer, ktorý by spĺňal prinajmenšom nasledovné:
- mal by slúžiť nielen ako tachometer, ale i ako hodinky - mal by mať bežne funkcie tachometra, ale i výškomer, teplomer, stúpanie, klesanie, meranie výkonu a pulzmeter a pod. + nejaké to spojenie s PC a tvorba grafov
- mal by to byť computer, čo mi vydrží dlhšie..dobré skúsenosti mám so zn. ciclomaster..
Páči sa mi najmä ciclomaster hac 5 (tá sa už nevyrába a vraj je tu novinka hac6)..
Budem rád, ak mi napíšete i o iných computroch, ktoré spĺňajú tieto podmienky a cenu - 150 až 230€.
Ďakujem.
posledný komentár: 12. 9. 2008 o 13:43
HAC 6 uz nevyzera ako hodinky, a ma tusim pridanu podporu pre dalsi bike (spolu 3)
V čom je HAC5 zastaralý a v čom je HAC6 lepší od neho?
A čo poviete v tej cenovej kategórii na zn. Polar?
V podstate tieto computre by mali dokázať sa prepojiť s PC a následne vyhodnotiť spätne trasu (výškový profil, kilometre, tep a pod.)
http://www.mtbiker.sk/clanky/tech-info/1078/ciclosport-hac-5-digital-cast-1..html
a to bolo pisane pred 3rokmi, nie je vodotesny!!!
mam ho asi rok (kupil som ho tu v bazare, + dodatocne dalsie snimace na druhy bike), spokojny som vzladom k cene, co som zan dal, novy by som za tie € nekupoval
bez dat do pc
a nakoniec najvyssi model..
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/computer-sigma-rox-90-limited-edition-race/2707
Je lepší tento Polar, alebo HAC 6?
Tento Polar nemá kadenciu (čo asi aj tak nevyužijem), ale má dosť presné EKG tepové hodnoty, čo je plus..nikde nie je presne napísané, aké funkcie má, ale ak si porovnám HAC 6, tak má takmer tie iste?
Otázka skôr smeruje na inštaláciu a výmenu baterky..HAC 6 si vymením svojpomocne doma za pár €. U Polarov pri výmene baterky musím ju posielať do špecializovanej predajne? (ako dlho pri bežnom používaní vydrží baterka, koľko stojí výmena a kde je tá predajňa)?
Nevie mi tu niekto zhrnúť, aký je rozdiel medzi Polar a HAC6? (napr. iné funkcie výškomera, teplomera, tepu a pod.)
- funkcie si pozri na stranke Polaru
- baterku si vymenis sam (predpokladam, ze je rovnaka ako u CS600), len sa tazsie zhana a vydrzi cca. 1 rok
- HAC6 som nevozil, ani CS500. Mam skusenosti len s CS600 a CS600X.