Rozmýšlaľ som nad Schwalbe Smart Sam (ten sa mi veľmi páčil, že vraj sa pomaly opotrebováva, v teréne je výborný a vďaka tomu stredovému diamantovému behúňu je dobrý aj na ceste) vo verzii AlpenCross so zosilnenými bokmi proti prerazeniu, ale tie sa vyrábajú iba v šírke 2.25. Potom ešte Little Albert so SnakeSkin ochranou proti prerazeniu...
Ďalší kandidáti Maxxis Ranchero (na mokrom a vlhkom podklade že vraj bieda), ...doplňte.
Mal by to byť univerzálnejší plášt na celý rok prevahou jazdy v teréne, ale nemal by ma moc brzdiť ani na asfalte...
Fórum som si prešiel, ale moc múdrejší niesom.
posledný komentár: 31. 5. 2012 o 21:13
http://the.mtbiker.sk/index.php?modul=c ... 1150143118
Kamos, mas to trochu naopak, vacsinou byva vpredu NN a vzadu RR... Lepsi plast by mal byt vpredu
EDIT: warzone ma predbehol
YES YES YES
Zvlastne tvrdenie... a skusim k nemu nieco doplnit.
TPI (threads per inch) znamena pocet vlakien na palec.
Kostra plasta je zlozena z nylonovych, bavlenych pripadne kevlarovych ci inych vlakien. Cim vyssie TPI, tym viac vlakien v kostre plasta, ktore maju samozrejme mensi priemer a tym padom sa gumou vyplnaju mensie priestory v tele plasta, co ma samozrejme za nasledok zlepsenie urcitych vlastnosti plasta - hrubka, tvar, prilnavost, valivy odpor atd.
Takze odolnost proti defektu by som nedaval za dosledok TPI, ale typu pouzitych vlakien v kostre!
A na zaver este posledna vec - nie kazdy plast so skladacou patkou obsahuje kevlar, ako sa zvyknu tieto plaste ludovo oznacovat