No sak ano aj vidlu chcem vymenit bo mam spadeno na nejaku Bomberu 140 mm zdvih:D
ale teras ma zaujima daky ram
A mysliš ze moj ram vyrzi 150+-?
a aku vidlu by si mi odporučil?
mozes hodit aj link? a nie na pevnu os !
Dragstar 150 udrzi. No ked nechces na pevnu os to bude kus problem
SR suntour Rux
SR suntour Duro
no a nvm co viac moc sa do FR vidiel bez pevnej osky neangazujem
Ber na pevnu osu tam je aspon vyber
keď nie na pevnú os,tak SR Suntour RUX E/S robí sa aj 130 aj 150(niektoré diely má zhodné s MZ),jediný problém je v tom,že v 150mm je pomerne vysoká(neviem koľko presne,ale zdalo sa mi to dosť) tak by som ju radšej zobral 130ku,je to vzduchová,je na FR jediná nevýhoda je tá normálna oska na tvrdšie jazdenie,ale čo už...
(S je vyšší modle,oproti E má nastavitelnú kompresiu,ale neviem už ktorú)
MZ Z1 150mm popripade 130mm. Podla mna najlepsie co tam mozes dat. 66 je uz vela. 55 vraj odchadzaju patrony (ale chod ma tiez super). A od Rock Shoxu mozno Pike ano nieco take
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
inak by som ardšej zainvestoval do výmeny komponentov(vidla)
ale teras ma zaujima daky ram
A mysliš ze moj ram vyrzi 150+-?
a aku vidlu by si mi odporučil?
mozes hodit aj link? a nie na pevnu os !
SR suntour Rux
SR suntour Duro
no a nvm co viac
Ber na pevnu osu tam je aspon vyber
(S je vyšší modle,oproti E má nastavitelnú kompresiu,ale neviem už ktorú)
ale ako tak teraz pozerám,tak na kupkole ju majú vypredanú(majú iba 150ky)(inde neviem kde ju majú,ale u nás v PD mali jednu,si za 180€,130mm,E)