Teraz mam PRO Riaditka ATHERTONS DH 20/800mm. Prehnutie nahor 5° prehnutie dozadu 9°
Pri dlhsiom slapani mi trpnu ruky co mi pri inych rajdoch doteraz nerobilo. Siel by som do inych 760-780 akurat neviem aku geo zvolit. Ci staci ked budu uzsie?
Vyskusaj najskor ako ti bude na uzsich len posunutim gripov (ak ti to gripy umoznuju). To mas najjednoduchsie. Ak to nepomoze, budes musiet skusat, co ti sadne. Z geometrie tazko usudit ako na teba budu riaditka posobit.
S sirsim uchopom posuvas telo (tazisko) viac dopredu a teda viac zatazujes ruky. Ak nechces riaditka skracovat, tak treba kratsi predstavec. Ja som vymenil 70mm za 50mm a trpnutie ruk prestalo.
Moze to byt aj uhlami, ale moze to sposobovat aj zmena gripov. Ja by som postupoval takto:
1. vratit povodne gripy a nechat ich na 800 mm, ak pomoze OK, inak dalsi bod,
2. povodne gripy ale posunut na uzsi uchop, ak pomoze OK, inak dalsi bod,
3. nove gripy, uzsi uchop, ak pomoze OK, inak dalsi bod,
4. laborovat s riaditkami s inou geometriou.
Ja by som tie gripy bral aj podľa toho aké rukavice nosíš, ak máš nejaké kvalitnejšie a polstrované tak myslím že stačia aj tenšie. Mne viac vyhovujú tenšie a trochu tvrdšie kedže nosím kvalitné celoprsté rukavice.
Zatial mam v kosiku ODI TROY LEE DESIGNS a potrebujem uz aj rukavice na sezonu a vybral som si ONE ZERO Tile. Rajdy pravdepodobne spilim na 760mm a bude dobre snad.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
1. vratit povodne gripy a nechat ich na 800 mm, ak pomoze OK, inak dalsi bod,
2. povodne gripy ale posunut na uzsi uchop, ak pomoze OK, inak dalsi bod,
3. nove gripy, uzsi uchop, ak pomoze OK, inak dalsi bod,
4. laborovat s riaditkami s inou geometriou.
http://www.raceface.com/components/handlebars/chester/chester-1-bar/
Vlado, dohodneme nieco, dik
čo poviete na takéto rajdy -
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-riaditka-fsa-sl-k-light-riser-2015-grey/6067
máte skúsenosti s touto kombináciou?