Author DEXTER
www.ukazto.com
Veľkosť: 17", 19", 21"
Rám: pressforming dural 26"
Predná vidlica: RST Gila Plus TnL olejová uzamykateľná (100mm)
Hlavové zloženie: RITCHEY 1-1/8" (ahead)
Prevodník: SUNTOUR XCM-302 42-32-22 170/175mm kľuky
Stredové zloženie: VP Comp zapuzdrené
Prešmýkač: SHIMANO Acera (31.
Menič: SHIMANO Deore
Radenie: SHIMANO Alivio (24)
Viackoliesko: SHIMANO HG-30-8I 11-32
Reťaz: SHIMANO HG-40
Náboje: SHIMANO Dics 32 dier
Brzdy: SHIMANO M415 kotúčové mechanické 6" kotúče
Brzdové páky: SHIMANO Alivio
Predný ráfik: ALEX ACE-17 32 dier
Zadný ráfik: ALEX ACE-17 32 dier
Paprsky: oceľ
Predný plášť: MAXXIS Coper Head 26" x 2.00"
Zadný plášť: MAXXIS Coper Head 26" x 2.00"
Pedále: AUTHOR dural/plast
Riaditká: KALIN oceľ
Nadstavce: -
Rukoväte: AUTHOR tvrdená pena
Predstavec: ZOOM dural
Sedlovka: ZOOM dural (27.2)
Objímka: AUTHOR (31.
Podsedlová skrutka: AUTHOR dural RU
Sedlo: AUTHOR Mega Top Eco
Počet rýchlostí: 24
Hmotnosť (kg): 14.80 / 19"
GT Avalanche 2.0D7
www.ukazto.com
X C S e r i e s / r á m : GT TripleTriangle, Alu 6061 SuperLite / v i d l i c a : RST Gila PlusSL, 100mm, LockOut / k ľ u k y : Truvativ IsoFlow / p r e h a d z o v a č : Shimano New Deore M530 / r a d e n i e : Shimano STEF50 / r á f k y : Alloy ATB dvojstenné / D i s c - b r z d y : Tektro Aquila mechanické /
Detailný popis:
Pevné MTB bicykle s patentovanou konštrukciou TripleTriangle. Široká škála modelov od turistických až po čisto sportové MTB. Vhodné i pre použitie v náročnom teréne / r á m : GT TripleTriangle, Alu 6061 SuperLite, hydroforming, zoslabovaný / v e ľ k o s t i : S, M, L, XL / v i d l i c a : RST Gila PlusSL, 100mm, LockOut / k ľ u k y : Truvativ IsoFlow, 42-32-22 / o s k a : Truvativ, zapúzdrený / p e d á l e : ATB, Resin-Fe / r e ť a z : KMC IG31 / p r e š m y k : Shimano Acera / p r e h a d z o v a č : Shimano New Deore M530 / r a d e n i e : Shimano STEF50 / k a z e t a : Shimano8, 11-32 / r á f k y : Alloy ATB dvojstenné / p l á š t e : Kenda Nevegal 2.1 / n á b o j e : Alloy QR / D i s c - b r z d y : Tektro Aquila mechanické / p á k y : Shimano STEF50 / r i a d i t k á : Alu anatomické / p r e d s t a v e c : GT ATB / h l a v a : Tange Seiki System / s e d l o : WTB SpeedV / s e d l o v k a : Alu Micro adjust / g r i p y : GT DualDensity ATB / f a r b y : červená matná, strieborná / h m o t n o s ť : 13.4kg
Neviem ci som si spravne vybral ak ano poradte ktory z nich a ked ani jeden tak potom aky ? A ked author tak preco a ked gt tak preco ?
....ale keby to uz muselo byt zobral by to GT...uz len kvoli tej hmotnosti
..
urcite by som to od biku danej cenovej kategorie neocakaval
co tak taketo nieco
Specialized Hardrock Comp Disc
http://velosprint.sk/shop/index.php?mai ... ts_id=5884
Haro Escape
http://velosprint.sk/shop/index.php?mai ... ts_id=5578
Kona Blast Nine
http://velosprint.sk/shop/index.php?mai ... ts_id=5855
a nakoniec moj (oblubenec)
http://velosprint.sk/shop/index.php?mai ... ts_id=5916
takze to zhrniem, vyber je len na tebe, zalezi co chces na tom jazdit, moznosti je dost, tak si to riadne prestuduj...
Z toho, čo sa tu zatiaľ preberalo by som ja osobne zobral Konu...
jednoznacne konu alebo haro
... tak co poviete dobre som si vybral ...
... tak co poviete dobre som si vybral ...
Tak veľa šťastia a "zábavy" ...
...vidim ze sa riadis heslom...cim tazsi tym lepsi
..ked si tam nahodis vsetky doplnky, tak pri tvojom este nizkom veku (usudzujem podla kvality vyberku biku) ho budes mat problem odlepit od zeme
takze take GT jak ste tu spominali tak nebolo na skalade s a mi moc nelubilo ze vraj malo zle radenie ci co uko z predje spominal a ukazoval mi ine ale to o tom som nevedel nic a potom ten author mali ale mal velku kostru a predajce mi ho neoporucal ... a CTM som pozeral na nete take o tomto modely som mal rehlad co som kupil a je to podla mna dobra kupa ... vsade so vidim na bike na kazdej veci napisane SHIMANO alivio ...
...vidim ze sa riadis heslom...cim tazsi tym lepsi
..ked si tam nahodis vsetky doplnky, tak pri tvojom este nizkom veku (usudzujem podla kvality vyberku biku) ho budes mat problem odlepit od zeme
no mne osobne ta vaha nevadi a tak od ruky sa mi az nezda taky tazky a mam 16 rokov ...