zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
posledný komentár: 29. 4. 2013 o 7:41
posledný komentár: 31. 5. 2012 o 21:13
To si neznicil natlakovanim, uz bol urcite nacaty, takto mi dosluzil aj mavic. Tvrda zliatina, ktora casom zacne takto praskat. Max. by si na tom bol este najazdil mozno 1000km ..
Spravil viac ako 10.000 km a ani raz nesklamal. (defekt)
Dostal som k biku ventilky na prerabku na tubeless, cize k tomu potrebujem este pasku+mlieko - nejake rady ohladom vyrobcu?
imro1 ty na svojom jeffsy si robil prerabku na bezduse? islo to bez problemov?
Vdaka
Pri výbere ventilov (praktickejšie sú s vyberateľným stredom) daj pozor na dosadaciu plochu ventilu. Táto plocha musí dobre lícovať s tvojim táfom. Napr.na Mavic SLR mi nepasovali ventily s kruhovou gumenou dosadacou plochou. Bola široká na vnútorný žľab ráfku. Použil som preto s úzkou a pozdĺžnou plochou.
Uznávam, že tu môže vzniknúť flame kvôli môjmu príspevku (verím, že nie), no aj tak by som ocenil vaše referencie...