Tak nechcelo sa mi čakať mesiac a vôbec mi nenapadlo, že to nebude sedieť. Tu na fotkách je ten protukt z viacerými dierami. Co mi došlo tu možnosť nemaju
Ale ako tak pozerám na nete viacerí to tak majú, ako ja
No hej no, ale stale su tam tie diery nachystane na korunku vpredu. A ja ju mam vzadu Takze by som musel vrtat nove a hentie tam budu svietit... A za raz tolku cenu
Ahojte bikeri, som zacinajuca cyklistka, mam najazdenych len cca 800 km a snazim sa byt aktivnou cyklistkou aj v tomto zimnom obdobi. Riesim preto blatniky. Tiez som toho nazoru, ze MTB bike ma byt riadne zahumuseny. Ale ide mi o to, aby som nemala zablateny pas na chrbte az po prilbu a v prilbe blato, co sa mi uz viackrat stalo. Nechce sa mi bundu prat po kazdom vyjazde. Prosim o radu vas - skusenych bikerov. Napiste mi prosim, s akymi blatnikmi ste spokojni, resp. akym blatnikom sa vyhnut. Dakujem za cenne rady.
...ide mi o to, aby som nemala zablateny pas na chrbte az po prilbu a v prilbe blato...
v stave nudze (t.j. zadny blatnik nie je / odpadol) nahodim na ruksak a prilbu ochranny obal (take tie 'nepremokave' prezervativy)
ale proti mokremu zadku to nepomoze tam by mohlo v nudzi pomoct taketo nieco
Ahoj KinDo, vdaka za reakciu. Ja som to poriesila tymito blatnikmi. Vcera som otestovala pri vyjazde 38 km. Ci funguju, to neviem povedat, pretoze som zmokla pri silnom dazdi do nitky. Ale isto plnia svoju funkciu. Zadny blatnik mi pride ako keby z makkeho plastu, snad nieco vydrzi. Je to len na toto obdobie, v lete pojdu blatniky dolu.
predny mam taky isty (+-) - velakrat mam bordel v ustach a aj pod okuliarmi
na HT som mal aj taky zadny - vydrzal do prveho padu - potom som z neho mal 2 nepouzitelne kusy
asi ide aj o techniku / rychlost jazdy v dazdi / blate ...
vyskusaj a zistis
Caute.
Na ex bikeu som mal rockshox blatnik ako kolega hore. ale 11eur mi pride vela za kusok plastu.
Potreboval by som 3, dopredu na ochranu noch, dozadu aby nehadzalo bordel na capy a zene dopredu.
vygrcat za to cez 30 eur sa mi nechce.
Predlohu mam, teraz uz len hladam adekvatny material na vyrobu.
Zvacsa je to polyproplyen.
Skusal som laminovacie folie a nie je to ono + su priehladne.
V hornbachu som nic podobne nenasiel.
Ma niekto typ?
ten som mal.. je tak divne zprehybany, ze nesedi dobre a ked som bol cez vikend v decathlone bol vypredany..
jedine co stoii za to su tie znovupouzitelne stahovacky..
ahojte, zabudol som na update.
Tu podlozku mali len v jednom papiernictve a aj to bielu.. ale tip super.
nakoniec som siahol opat po tych decathlon blatnickoch.
Na foxu to sedi lepsie ako na suntourku. Viac tomu sedi boostovy mostik ako klasicky obly.
Dozadu som ho pouzil tiez. Uz nehadze blato na stavbu, ale ked tieto kazde budu pokracovat, asi nebude odveci ist do mudhuggeru
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale ako tak pozerám na nete viacerí to tak majú, ako ja
Aj tu je to tak
http://www.zefal.com/en/mudguards-mtb/431-deflector-fm30.html
Sice z toho grcam, ale zrejme sa tomu nevyhnem
https://www.mtbiker.sk/shop/prislusenstvo/blatniky/mtb/zefal-blatnik-deflector-rm90-na-sedlovku.html
-14% Zéfal DEFLECTOR RM90+ zadný blatník, 27.5"-29", čierna
12,99 € -14%
MOC 21,99 €http://www.zefal.com/en/mudguards-mtb/460-deflector-rs75.html
https://www.themudhugger.co.uk/collections/xc-trail/products/large-rear-mudhugger
v stave nudze (t.j. zadny blatnik nie je / odpadol) nahodim na ruksak a prilbu ochranny obal (take tie 'nepremokave' prezervativy)
ale proti mokremu zadku to nepomoze
na HT som mal aj taky zadny - vydrzal do prveho padu - potom som z neho mal 2 nepouzitelne kusy
asi ide aj o techniku / rychlost jazdy v dazdi / blate ...
vyskusaj a zistis
Na ex bikeu som mal rockshox blatnik ako kolega hore. ale 11eur mi pride vela za kusok plastu.
Potreboval by som 3, dopredu na ochranu noch, dozadu aby nehadzalo bordel na capy a zene dopredu.
vygrcat za to cez 30 eur sa mi nechce.
Predlohu mam, teraz uz len hladam adekvatny material na vyrobu.
Zvacsa je to polyproplyen.
Skusal som laminovacie folie a nie je to ono + su priehladne.
V hornbachu som nic podobne nenasiel.
Ma niekto typ?
jedine co stoii za to su tie znovupouzitelne stahovacky..
Skus sevt a obal na knihy / zosity
Tu podlozku mali len v jednom papiernictve a aj to bielu.. ale tip super.
nakoniec som siahol opat po tych decathlon blatnickoch.
Na foxu to sedi lepsie ako na suntourku. Viac tomu sedi boostovy mostik ako klasicky obly.
Dozadu som ho pouzil tiez. Uz nehadze blato na stavbu, ale ked tieto kazde budu pokracovat, asi nebude odveci ist do mudhuggeru
1. https://www.mtbiker.sk/shop/prislusenstvo/blatniky/mtb/zefal-blatnik-deflector-fm30-3-sady-nalepiek.html
2. https://www.mtbiker.sk/shop/prislusenstvo/blatniky/mtb/rrp-proguard-standard-predny-blatnik-cierna.html
Zéfal DEFLECTOR FM30 predný blatník, 27,5"-29", čierna
12,99 €
MOC 18,29 €