No tak mam bicykel genessis jumping jack mam tam serievky tektro aquila pro (hydraliky) no a chcem ich vymenit.Neviem co si vybrat buď shimano M-396 alebo shimano deore.No viem ze deorky bude najlepšia voľba.Ale chcel by som niečo lacnejšie takže ja by som kupil radšej tie shimano M-369.Ale čo som sa pytal kamaratov tak povedali že určite deore.Ale ja by som chcel nieco lacnejšie takže tie shimano.Neviem som v koncoch poradne prosim.Za dobre rady Vopred ďakujem
Brzdny ucinok v porovnani medzi deore a SLX je rovnaky. Prakticky rozdiel je v prehrievani a chode packy, cize ak nejazdis nejake dlhe zjazdy, alebo niesi extra tazky, tak by ti tie deore mali stacit aj na dlhsie ako iba dva roky - daju sa k nim dokupit ice platne a kotuce (a ja sa zase opakujem do nekonecna.....)
Ale myslim, ze uz si rozhodnuty pre horsie brzdy a nejako si to chces pre seba obhajit. Ak ich chces, alebo nemas rozpocet, tak ich kup, zabrzdis aj s nimi, ale ak na to mas, tak chod rovno do deore...
No tak pocítim ten rozdiel s tymi shimano lebo mam TEKRTO brzdy a keby som chcel obnovit moje tekro tak ma to vide 40 eki a ked si priplatim este 10 tak mam nove od shimana ktore su odsť lepšie ako TEKTRO
Aj keď asi momentálne nemáš moc peňazí, aj tak sa mi zdá rozumnejšie priplatiť si ešte trochu viac alebo si došetriť, veď teraz v zime asi aj tak moc nenajazdíš a kúpiť niečo poriadne minimálne tie 615, lebo sa ti ľahko môže stať, že kúpiš lacné brzdy, možno trochu lepšie ako máš teraz, no o rok, dva ti nebudú stačiť a v konečnom dôsledku to preplatíš viac ako keby si kúpil hneď niečo poriadne.
Ja by som ich kupil ale potrebujem este na biku povymienat este par veci a ked som si to vypocital tak ked kupim tie deore tak my nezostanu peniaze aby som tie komponenty povimienal
neviem sice načo meniš komponenty na bicykly na ktorom ani nejako veľa nejazdiš a aj keď jazdiš tak so strachom. Ja by som išiel min. na DEORE a ostatné veci podľa dôležitosti.
P.S.(len jednej veci nerozumiem, načo si si objednaval novy rafik ? )
No toho strachu neviem ako sa mam zbaviť a ktomu rafiku kupil som ho lebo som ho chcel lebo na mojom starom bola uz osmicka vetšia a a stale tam bol mäkky vyplet tak som si ho kupil.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-brzda-shimano-deore-br-m615-resin-bez-kotuca-predna/5320
Ale myslim, ze uz si rozhodnuty pre horsie brzdy a nejako si to chces pre seba obhajit. Ak ich chces, alebo nemas rozpocet, tak ich kup, zabrzdis aj s nimi, ale ak na to mas, tak chod rovno do deore...
P.S.(len jednej veci nerozumiem, načo si si objednaval novy rafik ? )