chcem kupit batoh na mtb. zatial som rozhodnuty pre http://www.sportservis.sk/product/camelbak-havoc-8874/. objemovo by to malo byt tak aby som tam nudzovo vedel preniest zrkadlovku a notebook (nie spolu:) ). ma niekto tuto 18 litrovu verziu? kolko sa tam da realne napchat? pripadne poradte iny batoh, rad sa necham presvedcit:)
cenovy strop 90E
do ocka mi padol este Cloud Walker http://kolokolo.sk/camelbak-outdoor/batohy-camelbak/camelback-cloud-walker-2009/. neviem ci sa oplati priplatit si za Havoc-a, z internetu nie je jasne ktory ma dobre riesene odvetranie a ci ma aspon jeden z nich dobre riesene odvetranie:) fakt nikto nema tieto novsie modely??
podla rozmerov je vacsi Havoc ale litrazovo je vacsi Cloud
mam Havoc. ale notebook doňho nenapcháš, je úzky. A 18l priestoru plne využiješ iba keď tam nebudeš mať vodný vak. Mne objem vyhovuje, na celodňové pojazdy úplne stačí, a je zo super materiálu takže potrhanie po páde nehrozí, ďalej sa mi páči že zips zíde na boku až uplne na spodok vaku, celkovo variabilita je fajn :)
odvetranie nemám sčím porovnať, ale nesťažujem sa
x: mohol by si hodit fotku chrbtoveho systemu ak sa ti chce? z akeho materialu je usity (ak je to napisanie niekde na vysacke alebo v papieroch). web camelbaku je dost strucny aj co sa fotiek aj popisu materialov tyka. zipsy su YKK?
po dlhsom uvazovani podmienku narvatia notebooku vyradujem. uz len dat tam kapsu so zrkadlovkou:) cize by mohol stacit aj cloud walker s polovicnou cenou
super fotky diky! ak ta mozem este o jednu poprosit.. s plnym rezervoarom a napriklad nejakou bundou v nutri ako vyzera na chrbte nech si viem predstavit velkost, lebo vyzera dost velky. tak ak nemas co robit v tento dlhy sobotny vecer:) este raz dik!
ako keby som ho nutil pod hrozbou kradeze bicykla:) camel foti tak idiotsky batohy ze vsetky vyzeraju rovnako velko takze si clovek nevie predstavit aky je naozaj velky. a najma ich rozmery a litraz, vobec to nesedi
ja mam Treksport COLLEGE PCX a som spokojny. Minuly rok som s nim nabehal asi 2000 km. Chodieval som do do prace co mam z domu cca 30 km. Je tam original priehradka na laptop, priehradka na vodu, atd... Doporucujem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
podla rozmerov je vacsi Havoc ale litrazovo je vacsi Cloud
odvetranie nemám sčím porovnať, ale nesťažujem sa
btw: Havoc je za 100e? wtf?
http://treksport.eu/sk/produkty.php?skupina=4&produkt=190