Chlopci chcem Vas poziadat o pomoc. Kedze sa nam pred par mesiacmi narodilo druhe babo potrebujem "upgrade" nasho Cougar 1 na Cougar 2 za co naj cenu....ak by ste niekto narazili na nejaku fajnu ponuku tak hodte sem link....(ebay cekujem skoro kazdy den)
Soooory, ja som odvojdetnel svojho casu v septembri, croozer 737 som predal tusim v decembrii na inzerat a za par dni doniesol Jezisko detom novy 535... Pomohol som, co?
Soooory, ja som odvojdetnel svojho casu v septembri, croozer 737 som predal tusim v decembrii na inzerat a za par dni doniesol Jezisko detom novy 535... Pomohol som, co?
....croozer som riesil pred 3-ma rokama ale nakoniec vyhral Chariot Cougar 1....a dnes ani neuvazujem o nicom inom ako o Chariot Cougar 2.....resp. CX 2 ....no te je uz Rolls Royce medzi vozikmi.....a aj cenou....
caf,
a neuvazujes o moznosti - sedacka pre starsie babo a ponechani vozika pre mladsie? Mozno aj kvoli vekovemu rozdielu by to bolo vhodnejsie, predsa len starsie deti uz radi aktivne sleduju, co sa deje vokol a neobsedia dlho vo voziku... a zaroven sa pripadne da "zataz" rozdelit medzi oboch rodicov...
ja sice ete druhe babo nemam, ale sedacka uz caka...
Trochu OT - mne inac starsi neprotestoval, ze sa vozi vo voziku, akurat tento rok uz sam od seba zacal hlasit ze mu je nejaky maly (v oktobri bude mat 5r). Ale zalezi kade jazdite, ja tak od ihriska ku ihrisku Ja zas uz riesim na buduci rok co dalej, bud zavesny bike bez predneho kolesa alebo tyc... Ale sam s dvoma uz asi nepojazdim, z takehoto zapojenia mam trocha obavy... > http://www.metalcowboy.com/Gallery/albums/Gallery4-Trans-Canada/canada_2.jpg
caf,
a neuvazujes o moznosti - sedacka pre starsie babo a ponechani vozika pre mladsie? Mozno aj kvoli vekovemu rozdielu by to bolo vhodnejsie, predsa len starsie deti uz radi aktivne sleduju, co sa deje vokol a neobsedia dlho vo voziku... a zaroven sa pripadne da "zataz" rozdelit medzi oboch rodicov...
Dudo....uz som aj nad tym rozmyslal ale potom som dost obmedzeny bo dat manzelke sedacku na bajk aj s malym bobom alebo o par kil tazsi vozik s malou sefkou......by dost komplikovalo vyjazdy v kopcoch....(Martinky, Polom, chata pod Suchym) .....s vozikom som to uz parkrat absolvoval a este bola aj rezerva takze vyhrava vozik....
....samo, ze sedacka bude tiez (nie je to taka polozka)....po rovinkach to ide.....
....a co sa tyka obsedenia vo voziku tak s tym zatial nemam absolutny problem.....maly sleduje ani drak vsetko okolo....
...vsak uvidim ak sa podari predat nasu Cougar 1 tak jednoznacne idem do dvojky.....segra ho ma a ma vacsi rozdiel medzi detmi ako ja....(rozdiel u mojich je 2roky a 2mes)
Chlopci chcem Vas poziadat o pomoc. Kedze sa nam pred par mesiacmi narodilo druhe babo potrebujem "upgrade" nasho Cougar 1 na Cougar 2 za co naj cenu....ak by ste niekto narazili na nejaku fajnu ponuku tak hodte sem link....(ebay cekujem skoro kazdy den)
....vopred dakujem....
Cau cital som tvoj prispevok vo fore. Myslim ze neni mozne zmenit Cougar1 na 2ku, ale ak by sme sa dohodli tak by som kupil tvoju jednotku a mohol by si si zadovazit 2ku. Skus ponuknut cenu.. cau
....a vozik je predany za cca 400EUR...a velky sef kupil....Cougar 2 za cca 670EUR...novy tak sa vytesuje (samo v tej istej vybave cyklisticky set a jogging set include....)...))....ta uvidime ako sa pojde na Polom s dvoma dzeckami.....)))
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
....croozer som riesil pred 3-ma rokama ale nakoniec vyhral Chariot Cougar 1....a dnes ani neuvazujem o nicom inom ako o Chariot Cougar 2.....resp. CX 2 ....no te je uz Rolls Royce medzi vozikmi.....a aj cenou....
Dudo....uz som aj nad tym rozmyslal ale potom som dost obmedzeny bo dat manzelke sedacku na bajk aj s malym bobom alebo o par kil tazsi vozik s malou sefkou......by dost komplikovalo vyjazdy v kopcoch....(Martinky, Polom, chata pod Suchym) .....s vozikom som to uz parkrat absolvoval a este bola aj rezerva takze vyhrava vozik....
....samo, ze sedacka bude tiez (nie je to taka polozka)....po rovinkach to ide.....
....a co sa tyka obsedenia vo voziku tak s tym zatial nemam absolutny problem.....maly sleduje ani drak vsetko okolo....
...vsak uvidim ak sa podari predat nasu Cougar 1 tak jednoznacne idem do dvojky.....segra ho ma a ma vacsi rozdiel medzi detmi ako ja....(rozdiel u mojich je 2roky a 2mes)
...cca...500EUR aj s cyklistickym a jogingovym setom.....
pozri.....http://*****saweb.google.com/pinonko/ChariotCougar1#
....vopred dakujem....
Cau cital som tvoj prispevok vo fore. Myslim ze neni mozne zmenit Cougar1 na 2ku, ale ak by sme sa dohodli tak by som kupil tvoju jednotku a mohol by si si zadovazit 2ku. Skus ponuknut cenu.. cau