čafte mam na vyber dve ramy...viem že chcem jazdit DH ale nwm ci HT alebo DH chcem bud BANSHEE MORPHINE(210e) alebo BANSHEE SCREAM ( od spolužiaka s tlmičom,hlavovim...za 300e)
-čo navrhujete??? važim 64KG. meriam cca 180cm
no. skus najprv toto:
1. nauc sa po slovensky: su to DVA ramy a nie dve ramy
2. ak chces aby ti niekto poradil aky bike tak k nazvom skus davat linky - snad necakas ze niekto bude hladat na nete podla nazvu
3. trosku si sprav prehlad co vlastne chces: chces bike na druh cyklistiky DH. ale existuje len HT alebo FS typ biku.
no. skus najprv toto:
2. ak chces aby ti niekto poradil aky bike tak k nazvom skus davat linky - snad necakas ze niekto bude hladat na nete podla nazvu
3. trosku si sprav prehlad co vlastne chces: chces bike na druh cyklistiky DH. ale existuje len HT alebo FS typ biku.
1-ok ako myslim si že každy spravi sem tam chybu !!!
2-myslim ze na stranke mtbiker.sk a ešte ktomu v oblasti ako je FORUM su ludia ktory sa aspon troška rozumeju do bajkov(ramov)!
3-ved ano,DH sa da jazdit na HT rame alebo FULL rame.... a ide oto že neviem sa rozhodnut.
Nwm al s morfínom bude určite svet krajší. Popr si .ebni gandžu. A pvdz spolužiakovi, že ho pzdrvjm. No nwm, nwm či som dbr prdil lebo ja DH nrbm lebo sa bjm.
preklad: Neviem ale s morphinom bude určite svet krajší. Poprípade si ***** gandžu. A povedz spolužiakovi, že ho pozdravujem. No neviem, neviem či som dobre poradil lebo ja DH nerobím lebo sa bojím.
hehe
Nwm al s morfínom bude určite svet krajší. Popr si .ebni gandžu. A pvdz spolužiakovi, že ho pzdrvjm. No nwm, nwm či som dbr prdil lebo ja DH nrbm lebo sa bjm.
preklad: Neviem ale s morphinom bude určite svet krajší. Poprípade si ***** gandžu. A povedz spolužiakovi, že ho pozdravujem. No neviem, neviem či som dobre poradil lebo ja DH nerobím lebo sa bojím.
hehe
a preco akože ho mam pozdraviť?:D ako ja DH som už jazdil na fullovi mal som benesta... no nwm co mam vziat...čiže odporučaš morphina?
ja by som to bral ale neviem v akom to je stave nielen vizualnom ale aj technickom.
2Turbi: Mohol si to dat?
zajtra zistim v akom je stave.. ako na foto vyzera dobre ale idem si ho pozriet pekne z blizka.. da mi knemu aj nahradne čapy,ložiska...a k tomu ze " mohol si to dať" no coment.
Asi preto, že tinegeri majú vlastné nárečie, spleť rôznych pokrikov a výrazov, ktoré pokiaľ človek nepoužíva tak im nechápe. Ale postupne s vekom prechádzajú k tomu normálnemu (väčšinou)
ale teraz naozaj... preco nikto nerozumie novodobemu jazyku teenagerov?
Rozumie, nerozumie, to je jedno. No ako by to tu vyzeralo, keby východniari v celom fóre písali nárečím, do toho by prispievali Záhoráci, južania by mohli po maďarsky, niekto by utrúsil niečo anglicky/nemecky/rusky/... a mládež by písala svojou "rečou". Ta ďe by sme boli?
Rozumie, nerozumie, to je jedno. No ako by to tu vyzeralo, keby východniari v celom fóre písali nárečím, do toho by prispievali Záhoráci, južania by mohli po maďarsky, niekto by utrúsil niečo anglicky/nemecky/rusky/... a mládež by písala svojou "rečou". Ta ďe by sme boli?
ta nieco na tom pravdy bude...
EDIT: s marekom ktoreho obaja pozname sa tiez vies porozpravat
Asi preto, že tinegeri majú vlastné nárečie, spleť rôznych pokrikov a výrazov, ktoré pokiaľ človek nepoužíva tak im nechápe. Ale postupne s vekom prechádzajú k tomu normálnemu (väčšinou)
ja napr. niekedy nerozumiem tulenikovym prispevkom a to pise po slovensky, ale vyuziva aj dost anglickych vyrazov...preco hovadit slovencinu anglictinou, ked to nemusi byt?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
1-ok ako myslim si že každy spravi sem tam chybu !!!
2-myslim ze na stranke mtbiker.sk a ešte ktomu v oblasti ako je FORUM su ludia ktory sa aspon troška rozumeju do bajkov(ramov)!
3-ved ano,DH sa da jazdit na HT rame alebo FULL rame.... a ide oto že neviem sa rozhodnut.
toto ma zabilo
toto ma zabilo
at co
http://www.frbikes.cz/images/Image/Komponenty/BIKE/Bancak%20pup/banshee%20m1.jpg
je to na tebe ci pridas tych 90e ale neviem ci zozenies za lacnejsie toho fulla este aj s tlmicom
hehe
hehe
a preco akože ho mam pozdraviť?:D ako ja DH som už jazdil na fullovi mal som benesta...
http://www.frbikes.cz/images/Image/Komponenty/BIKE/Bancak%20pup/banshee%20m1.jpg
je to na tebe ci pridas tych 90e ale neviem ci zozenies za lacnejsie toho fulla este aj s tlmicom
s tlmicom fox vanila,sedlovka,hlavove(asi) a zadny naboj novatec (pevna os)=300e
zajtra zistim v akom je stave..
pokial ide o rám, tak na DH jednoznačne FS, už je len otázne či tá cena za daný rám nie je veľa
- aky rok výroby to je?
SI ZABIL
ale teraz naozaj... preco nikto nerozumie novodobemu jazyku teenagerov?
ta nieco na tom pravdy bude...
EDIT: s marekom ktoreho obaja pozname sa tiez vies porozpravat
ja som prikladom
ja napr. niekedy nerozumiem tulenikovym prispevkom a to pise po slovensky, ale vyuziva aj dost anglickych vyrazov...preco hovadit slovencinu anglictinou, ked to nemusi byt?