Kamarat si kupil computer Sigma BC906. Podla navodu magnet by mal ist na spic hned pod rafik. Samozrejme pri takom nastaveni computer nefunguje, pretoze vzdialenost medzi magnetom a snimacom je viac ako 5 mm (ma odpruzenu vidlu). Tak si chcel dokupit silnejsi magnet, ale v predajni mu povedali, ze to netreba, ze len staci posunut magnet a snimac nizsie na spic, aby sa dosiahla vzdialenost 5 mm. Mne sa to vsak nezda, lebo potom by bol obvod kolesa iny. Alebo sa mylim?
ja BC2006 mam, na horak som ju este nemontoval, ale kupil som si aj BIKE 2 senzor na cestak, a podla jeho navodu sa moze instalovat aj vlavo aj vpravo, tak som ho dal napravo, aby bol senzor schovany za vidlou a trochu chraneny (pri cestaku mi to je v podstate jedno, ale u horaku je to docela vyhoda). No a v navode k tachacu je poznamka - "Montovat len vlavo".
Komunikoval som aj so Sigmou ale normalnu odpoved som od nich nedostal.
Nezarucia mi spravnost prenosu, ked nenamontujem vlavo. Ked som sa ich spytal ako je to s tymi navodmi, tak mipovedali ze oba su aktualne, nevysvetlilimi v com by akoze mal byt problem,ked to namontujem vpravo...
aha, no takze na mtb ho mam tak, ako je v navode, cize vlavo a ani som ho neskusal dat vpravo, ak ti to vyhovuje a spolahlivo funguje, tak to nie je asi problem, vyskusaj a uvidis
Vlavo podla navodu. Za vidlicu by som ho na horak nedal pretoze ak sa ti do kolesa dostane konar tak ho moze odtrhnut, ak je pred tak ho max pohne. Som uz takyto pripad riesil na starom tachaci.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Komunikoval som aj so Sigmou ale normalnu odpoved som od nich nedostal.
Nezarucia mi spravnost prenosu, ked nenamontujem vlavo. Ked som sa ich spytal ako je to s tymi navodmi, tak mipovedali ze oba su aktualne, nevysvetlilimi v com by akoze mal byt problem,ked to namontujem vpravo...