Na takychto veciach netreba setrit. Je to investicia na dlhsi cas. Ja mam HAC 2 uz 5 rokov a spokojnost, zatial nemam potrebu ho vymenit a je to v podstate len pulsmeter.
Ja ho mam 4. sezonu a som velmi spokojny. Over si, ci v tej cene mas aj interface na PC, lebo podla mna pri tej cene tam nie je a samostatne stoji cez 3000Sk.
Myslim, ze len na tomto fore je niekolko desiatok ludi, co tie HACy maju. Z mojich kamosov a znamych ich maju siesti.
No hej 7099 bez a s 9700. Tak diky a mohli by ste mi niekto poslať to počítačové spracovanie údajov z HAC4(tie grafi). Neviete niekto o nejakom výpredaji.
To je jedno z niekoľkých zobrazení...
Návod na ovládanie si stiahni z http://www.pells.cz, boli časy,že tam mali aj demo program.
O HAC4 sa tu už niečo napísalo, skús vyhľadávač.
Najlacnejšie riešenie je e-bay, na slovensku stoji snímač pulzov (prsný pás) cca 1000 Sk, ja ho mám za 20 Eur aj s poštovným.
ako sa to vezme ci su dve stovky dost alebo nie...nic by som nepovedal keby u nas to stoji 400,- a v zahranici 200,-...ale nie ked tu to stoji 1000,- a niekde inde 800,-...by som chcel vidiet ci by ti to za tie prachy stalo vybavovanie reklamacie keby sa s tym nieco stane...btw v situacii ked som bol hlboko pod nulou uz bolo
matt: babka k babce... pozor, je to 20 percent! Ak mi dáš takú zľavu, budem zásadne kupovať u teba!
sabolj: Je súčasťou, ale po 5 rokoch prestal fungovať. Výmena baterie nepomohla. Tak som si vybavil nový snímač pulzu. Nakoniec ani ten nepomohol, chyba bola v computeri, zblbol príjmač. Bolo to následkom ustlania si a sviňaproblém sa začal prejavovať až tak dva-tri týždne po páde a ešte tak opatrne, ako keď odchádza batéria, alebo dožíva snímač pulzu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pre istotu si skontroluj cenu.
Ja ho mam 4. sezonu a som velmi spokojny. Over si, ci v tej cene mas aj interface na PC, lebo podla mna pri tej cene tam nie je a samostatne stoji cez 3000Sk.
Myslim, ze len na tomto fore je niekolko desiatok ludi, co tie HACy maju. Z mojich kamosov a znamych ich maju siesti.
Zdar!
http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?p=23953#23953
Zdar!
Návod na ovládanie si stiahni z http://www.pells.cz, boli časy,že tam mali aj demo program.
O HAC4 sa tu už niečo napísalo, skús vyhľadávač.
Najlacnejšie riešenie je e-bay, na slovensku stoji snímač pulzov (prsný pás) cca 1000 Sk, ja ho mám za 20 Eur aj s poštovným.
za to ma osem piv
Dve stovky sú málo? Tebe asi nikdy nechýbal 50-haliernik.
sabolj: Je súčasťou, ale po 5 rokoch prestal fungovať. Výmena baterie nepomohla. Tak som si vybavil nový snímač pulzu. Nakoniec ani ten nepomohol, chyba bola v computeri, zblbol príjmač. Bolo to následkom ustlania si a sviňaproblém sa začal prejavovať až tak dva-tri týždne po páde a ešte tak opatrne, ako keď odchádza batéria, alebo dožíva snímač pulzu.
joko : a co by si si rad vybral?