Nechcem otvarat novu temu, takze rozsirujem o navleky. Mate niekto tip na dobre t.j. lahko obuvatelne navleky - nemusia prilis zateplovat staci ak chrania pred prefuknutim. Mali by zniest aj obcas zopar krokov. Nepotrebujem luxus, na tych par jazd v zime nechcem investovat privela.
Doplnujuca otazka. Skusil niekto to nahradit novinovym papierom alebo mikrotenovym sackom cez ponozku? Ide hlavne o zimu na prsty (na nohach).
Novinovy papier som uspesne vyskusal, ked som podcenil oblecenie - kolena, hrudnik, ramena. Fakt dobre termo noviny:) V tretrach noviny netestovane.
Skusal som aj mikrotenovy sacok (Tesco). Ked som v snehu zmokol, natiahol som suche ponozky, navliekol som na to mikroklimu Tesco, vsetko som to nastrkal do mokrej tretry a takto v teple pokracoval domov. Zima nebola. Ale na celodenne jazdenie asi nie, klima by asi zacinala zavanat niecim nevonavym.
Pista ziadne navleky nedokazu to co zimna tretra. Na to som ale prisliel az vtedy, ked som investoval do membranovych a potom aj neoprenovych navlekov. Ak budes v navlekoch chodit tak ich rozbombardujes za jednu sezonu. Ak spocitam ze navleky ma stali cca 40 € a tretry cca 60 € tak nieje o com. Kup tretry noha ti uz nevyrastie
pohraval som sa s myslienkou, nahodit na stare bezkarske topanky kufre, ale tie su zas uplne nevhodne na chodenie, jedine ze by som ich tunoval aj nejakymi stuplami z kopaciek
Mam zimne Northwavy, ale sa mi uz rozpadavaju a nechce sa mi investovat do dalsich. Je to len par tur, pretoze az pride sneh tak zhodim SPD a jazdim pokial sa este da v trekovych "bagancoch". A ked pride lad tak uz odkladam bike a aspon som uz na tie treky zvyknuty. Takze ako som tusil tie navleky by nemali byt riesenim.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
SIDI DIABLO GTX
http://www.bike-discount.de/shop/k680/a37555/celsius-artic-gtx-schuh-schwarz.html
http://mtbs.cz/clanek/exustar-sm-450-preview/kategorie/preview
Tiez som s tymito Exustarmi spokojny a doladujem neoprenovymi navlekmi
Doplnujuca otazka. Skusil niekto to nahradit novinovym papierom alebo mikrotenovym sackom cez ponozku? Ide hlavne o zimu na prsty (na nohach).
Skusal som aj mikrotenovy sacok (Tesco). Ked som v snehu zmokol, natiahol som suche ponozky, navliekol som na to mikroklimu Tesco, vsetko som to nastrkal do mokrej tretry a takto v teple pokracoval domov. Zima nebola. Ale na celodenne jazdenie asi nie, klima by asi zacinala zavanat niecim nevonavym.
aj ja som tak robil, kym som ich nedal svokrovi na babetu