ak si nastavila obvod kolesa v m (2) miesto v mm (2000voľačo) tak sa nedivím číselkám ani výbuchu Liborovho smiechu
najprv skontroluj obvod a ak bude ok, potom behaj popred senzor ľubovoľným magnetom, hneď by sa malo prejaviť, či to počíta
ak to bude počítať, jediný problém bude s magnetom na kolese a jeho vzdialenosťou od senzoru
obvod kolesa mam 2085 takze az taka tupucka na to, ze som baba nie som(minule som ho mala zle, lebo som ho pocitala(aj kamos) trojclenkou a asi to bola blbost) pocita rychlost pri jazdeni, to viem na 100%, ostatne som si moc nevsimala a bike je teraz v pivnici, kde sa neodvazim behat v noci kvoli tachometru...
na to že si baba? moju ex poslúchali počítače od notebookov po mainframy nie že na rozkaz, ale už na škaredý pohľad! vôbec to nezávisí od obsahu slipov
No ved mna posluchaju tiez pc(Linux mam komplet prevratany a teraz v nom robim, C++ a ani C# neni problemo a to mam hold len 15 rokov) a mobily o tom ani nehovorim. Moj HTC TyTN II ma uz dost velakrat nastval ale vzdy som to s nim vydiskutovala. ale teraz dost samochvaly(niekde si sebavedomie treba zdvihnut) a podme k tachacu. Dneska som bola na vyjazde na Kobyle. Kym som cakala na kamosa tak som si bicyklovala a vtedy mi kilometre v pohode nabiehali a ked sme sa uz do kopcov vybrali tak za ten cas mi nabehli len 3km cize z 27 sa to dvihlo pri cakani na 31 a ked som prisla domov na tachaci bolo 34. Dost zaujimave, ze za 30minut kruzenia rychlosotu pod 10km/h som najazdila viac ako pri slapani a zliezani kopca(to nie je zial zjazd ale take zliezanie aby som sa nezabila ale aby bol aj ten adrenalin a dnes som si overila, ze pri jazdeni lesom je bezpecnejsie ist rychlo ako pomaly, lebo ked idem pomaly sklzne sa mi kade-tade koleso a ked sa ide rychlo, koleso sa nestihne sklznut).
No ved mna posluchaju tiez pc(Linux mam komplet prevratany a teraz v nom robim, C++ a ani C# neni problemo a to mam hold len 15 rokov) a mobily o tom ani nehovorim. Moj HTC TyTN II ma uz dost velakrat nastval ale vzdy som to s nim vydiskutovala. ale teraz dost samochvaly(niekde si sebavedomie treba zdvihnut) a podme k tachacu. Dneska som bola na vyjazde na Kobyle. Kym som cakala na kamosa tak som si bicyklovala a vtedy mi kilometre v pohode nabiehali a ked sme sa uz do kopcov vybrali tak za ten cas mi nabehli len 3km cize z 27 sa to dvihlo pri cakani na 31 a ked som prisla domov na tachaci bolo 34. Dost zaujimave, ze za 30minut kruzenia rychlosotu pod 10km/h som najazdila viac ako pri slapani a zliezani kopca(to nie je zial zjazd ale take zliezanie aby som sa nezabila ale aby bol aj ten adrenalin a dnes som si overila, ze pri jazdeni lesom je bezpecnejsie ist rychlo ako pomaly, lebo ked idem pomaly sklzne sa mi kade-tade koleso a ked sa ide rychlo, koleso sa nestihne sklznut).
bud je ten tachac pokazeny alebo nie vzdy ma kontakt senzor z magnetom, aktualnu rychlost ti ukazuje vzdy?
O.T: moja A501tka(mam ju len dva tyzdne) ma velmi neposlucha=restart
rychlost mi ukazuje vzdy, na to som si davala pozor...pri dalsom vyjazde bude mat kamos uz opat funkcny tachac tak to potom skusime porovnavat a ak to bude haluzit, ide sa hned este v ten vecer do libike :X lebo fakt by som si rada splnila ciele.
rychlost mi ukazuje vzdy, na to som si davala pozor...pri dalsom vyjazde bude mat kamos uz opat funkcny tachac tak to potom skusime porovnavat a ak to bude haluzit, ide sa hned este v ten vecer do libike :X lebo fakt by som si rada splnila ciele.
tak to bude nasjkvor pokazeny, 1000km prejdes za par mesiacov(ja som tolko presiel za tri mesiace), zajtra uvidis, ale podla mna bude najlepsie ak ho budes reklamovat
no...mam mierne podozrenie, ze mi Total ODO ukzauje blbosti ale zas trip distance mi ukazuje uplne presne, lebo som sla po ceste, kde je kazdy meter ciara a presne mi nabiehali metre... Hm. Tak teda neviem co s tym...
Ja som jazdil CatEye TOMO na cestaku, spolahlivy tachac, ale tiez pri riadnom lejaku mi prestal pocitat, ale to sa stalo iba raz.
Potom som vymenil cestak za horak a tam som mal Longus 3 asi roky. Slapal bez problemov a meral presne. Pouzival by som ho doteraz, ale v juni mi ukradli bike z pivnice, takze mi ostal iba tachac.
Teraz mam dalsi horak a Sigmu BC 1606 DTS (wirelles). Som s nim spokojny az na to, ze niekedy prestane pocitat. Rychlost neukazuje a aj kilometre prestanu pribudat. Zvykol som pribrzdit na asi 4km/h, potom naskoci a meria dalej a chybajuce kilometre, resp. metre dopocita. Robi to aj niekomu inemu? Niekedy sa mi to stane aj 5x na 60 km trase, inokedy vobec. A vsimol som si, ze takmer vzdy sa mi vypne, kde idem okolo jedneho vojenskeho objektu vo Zvolene (Bakova jama). Neda sa tento problem nejako odstranit, alebo si na to budem musiet zvyknut?
Upevnenie snimaca na vidlici sa mi vidi dost slabe cez tie gumicky, sa bojim, ze ho niekde v terene stratim. Cakal som, ze to bude upevnene aspon cez eska pasky.
Zdravím, chcem sa opýtať iba jednu vec. Mám Computer BC 1606L Topline DTS a neviem si tam nastaviť jednu funkciu. Je to Wheel sitze, viem ze to je rozmer kolesa, ale neviem či obvod alebo polomer alebo ake číslo tam mam zadať? je to číslo typu 0,000 .... A ešte keď zadám to číslo ako ďaleko mám umiestniť snímač rýchlosti + ten magnet na kolese od osy kolesa? ďakujem
Ten druhý bezdrôtový teraz majú v LIDLi a má je v 20 funkciovej verzii za 240.-sk/7.99 euro.Tak som si ho kúpil na skúšku.Má len jednu chybičku a to že nemá na sebe značku kellys no za tie lováče to podľa mňa stojí.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
najprv skontroluj obvod a ak bude ok, potom behaj popred senzor ľubovoľným magnetom, hneď by sa malo prejaviť, či to počíta
ak to bude počítať, jediný problém bude s magnetom na kolese a jeho vzdialenosťou od senzoru
O.T: moja A501tka(mam ju len dva tyzdne) ma velmi neposlucha=restart
2 rozne kolesa ani kadencia ma netrapia. Ide mi o to, ktory je praktickejsi.
Potom som vymenil cestak za horak a tam som mal Longus 3 asi roky. Slapal bez problemov a meral presne. Pouzival by som ho doteraz, ale v juni mi ukradli bike z pivnice, takze mi ostal iba tachac.
Teraz mam dalsi horak a Sigmu BC 1606 DTS (wirelles). Som s nim spokojny az na to, ze niekedy prestane pocitat. Rychlost neukazuje a aj kilometre prestanu pribudat. Zvykol som pribrzdit na asi 4km/h, potom naskoci a meria dalej a chybajuce kilometre, resp. metre dopocita. Robi to aj niekomu inemu? Niekedy sa mi to stane aj 5x na 60 km trase, inokedy vobec. A vsimol som si, ze takmer vzdy sa mi vypne, kde idem okolo jedneho vojenskeho objektu vo Zvolene (Bakova jama). Neda sa tento problem nejako odstranit, alebo si na to budem musiet zvyknut?
Upevnenie snimaca na vidlici sa mi vidi dost slabe cez tie gumicky, sa bojim, ze ho niekde v terene stratim. Cakal som, ze to bude upevnene aspon cez eska pasky.
2-kamkolvek, pocet otacok je vzdy rovnaky
http://www.kellys-bicycles.com/index.ph ... &pID=10249
alebo tento za 799.- 16 funkciovy a bezdrotovy
http://www.kellys-bicycles.com/index.ph ... &pID=10250