Ja som mal Cat Eye enduro 2 a ani po 6 rokoch žiadne problémy, dal som ho bratovi a kúpil som si VDO C4 - všetko v pohode, len tenku kabelaž to ma ( treba dávať pozor) a ešte maš zaruku 5 rokov
Ale poradil by som Cat Eye( podstatne hrubšia kabeláž), jednoduchšia montáž
Mam ho nieco viac ako pol roka a som s nim absolutne spokojny
Ckcem sa spytat ze ako pevne drzi vysielac na vidle?
Je to bezdrotovy a vyzera to dost velke a mam trosku strach ci to niekde neotrhnem alebo nestratim...
no, tak dnes som si kupil computer CATEYE VELO8 - zosilnena kabelaz, a po prvej jazde som velmi spoko
Gratulujem,tiez pozeram po CATEYE ale Enduro typ
Ja mam CATEYE Enduro 8 (zosilneny kabel) mam to tusim od 2002. A nikdy najmensi problem. Na cestaku mam Shimano Flight Deck - je super ze sa daju prepinat funkcie tlacidlami na packach (to je jedina vec, co mi na CATEYE vadila - Musel som posuvat ruku ) Este keby to malo merac tepu.... ) Ale to uz by to zasa stalo ine prachy....
@space frog: vyzeraju celkom rovako, skoda ze si neposlal lepsiu foto tvojho nech vidno detaily
Ja mam uz 7 rokov nejakeho Authora za 450Sk a nemam problem. Ma to celkom hrubu kabelaz, kvalitne uchytenie snimaca a computera. Akurat ze uz je trocha vyblednuty displej, ale je to uplne v pohode a dokial nezhasne uplne tak novy asi kupovat nebudem.
Je to bezdrotovy a vyzera to dost velke a mam trosku strach ci to niekde neotrhnem alebo nestratim...
Nemozes ukazat foto ze ako je to tam uchytene ?
Ja ho mam tiez a zatial celkom spokojnost. Snimac drzi na vidle dost pevne. S tym problemy nie su. Skor mam problem s magnetom na s*****. Uz viackrat sa mi stalo, ze po vacsom zjazde sa mi pootocil a tachac zrazu prestal fungovat..
Ja ho mam tiez a zatial celkom spokojnost. Snimac drzi na vidle dost pevne. S tym problemy nie su. Skor mam problem s magnetom na s*****. Uz viackrat sa mi stalo, ze po vacsom zjazde sa mi pootocil a tachac zrazu prestal fungovat..
Problemy nemam ziadne - ani so snimacom a ani s magnetom.
space_frog: fotku mozem urobit a uploadnut dnes vecer, ked nezabudnem
Ja mam nahodney nejaky Longus za par korun a som s nim spokojny. To co potrebujem (Vmax, celkove km, prejdene km, priem. rychlost, cas, aktualna rychlost) mi ukazuje, viac nepotrebujem. Nejake serepeticky ako je spalovanie kalorii alebo intenzita sliapania ma nezaujimaju.
Mimochodom, ako som zistil, tak znesie aj pomerne hrube zaobchadzanie, uz mi niekolkokrat padol na zem, do blata, do vody a zatial stale slape ako hodinky.
nechcem zakladat novu temu, takze... zhanam cyklocomputer, ktory ma v sebe vyskomer a hlavne sa da prepojit s PC... neviete niekto o niecom takom, tosku som surfoval, ake stale nic som nenasiel, ak nieto o niecom takom vie, tak sa ozvite... please
deadliner ked chces merac tepu,kup si polar,ked chces bike computer na mtb-Cateye Enduro ja mam sice nejaky Cechowell,ale koli tomu ze som uz nechcel kable,inac bu bol Enduro...
mam sigmu 2006 a vyzera, ze s nou budem spokojny, jednoduche ovladanie, nastavenie a hromada funkcii
Taktiež uvažujem o Sigme 2006 MHR. Na nete som skúšal demo a vyzerá to zaujímavo aj ked mi chýbaju dalšie funkcie pulzu, kadencia .... ale toto je strop do čoho som ochotný investovať.
Ako si s ním spokojný? Obsluha, spolahlivosť ....
som s nim vcelku spokojny: obsluha je jednoducha v pohode
nastavenia sa mi zdaju celkom jednoduche, ma to pamat, ked vymienas baterku, okrem toho sa daju nastavit aj celkove km a vlastne vsetky veci pomerne jednoducho, jednoducho sa kalibruje aj vyskomer, ma to funkciu domacej vysky, ktora sa da taktiez jednoducho nastavit, teplomer sa mi nezda nejako extra presny, hlavne ked svieti slnko nan, ale podstatna funkcia to asi nie je
vyrobca udava vzdialenost snimaca do 45 cm, co je asi dost malo, ale da sa to poriesit
co sa tyka spolahlivosti...hm, parkrat sa mi stalo (aj na maratone), ze akoby prestal merat, symbol ktory ukazuje, ze meria svietil, ale aktualnu rychlost neukazoval a takisto stal aj cas, ale akoby vzdialenost meral dalej, pretoze po chvili funkcie naskocili a prejdenu vzdialenost akoby ciastocne dobehol, nie vsak cas, tym padom vzdialenost na konci sa mierne odlisovala, ale vysledny cas jazdy sa odlisoval viac, mozno to bolo spojene s tym, ze mi parkrat ukazalo "battery low", tak som ju nedavno vymenil a v hodinarstve mi povedal, ze je este celkom dobra, pravda vsak je, ze odvtedy sa mi to zatial nestalo a mozno mam snimac na hranici predpisanej vzdialenosti
merac tepu je ok a myslim, ze aj vyskomer
...hm, parkrat sa mi stalo (aj na maratone), ze akoby prestal merat, symbol ktory ukazuje, ze meria svietil, ale aktualnu rychlost neukazoval a takisto stal aj cas, ale akoby vzdialenost meral dalej...
hm... toto iste sa mi stavalo so starou sigmou bc800 (obyc kablovy komp, 8 funkcii)... odvtedy sigmu nemusim... a vidim, ze to soudruzi stale nevychytali...
vysvetli mi preco to stoji za nic? mal si moznost testovat ho aspon rok aby si toto mohol sudit?
Ja som používal Longus Beta-3 a už nikdy viac o ňom nechcem počuť (na druhú stranu musím povedať, že kamoš ho jazdí 3 roky bez problémov), prvú sezónu ako tak ok - aj keď som musel meniť baterku, a druhú sezónu to začalo - neočakávané výpadky displeja, vynulovania - menil som v ňom počas sezóny 3x baterky a vždy sa neočakávane nepredvídateľne vynuloval a vybil vždy úplne novú baterku- asi zlý kus ale akurát keď som bol v jednom cykloshope a rovnaké problémy mal aj jeden chalan a predavač mu povedal, že na vybíjanie baterky sa záruka nevzťahuje. Samozrejme že som s tachometrom nikde nenarazil ani som ho neutopil. Skoro som ho tresol kladivom, ale nakoniec som sa ukľudnil. Teraz jazdím nejaký Lidl a je to takisto riaden shit - 2 krát sa pri rýchlosti vyššej ako 60km/h vynuloval... asi sa chudák zľakol. A to mi ešte medzitým odišiel nejaký Cyclocomputer Echo7 čo mi dal kamoš zadara... ten mal zas úplne psychedelické výpadky. Asi by som už nemal toľko šetriť.
Ten sa pozdáva aj mne a rozhodol som sa kúpiť ho.Niekto tu spomínal,že pri nízkych teplotách displej ide do dúhových odtieňov,ale na funkciu to hádam vplyv nebude mať
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale poradil by som Cat Eye( podstatne hrubšia kabeláž), jednoduchšia montáž
http://www.sigmasport.com/en/produkte/bikecomputer/topline_wireless/bc1106dts/?punkt=features
Gratulujem,tiez pozeram po CATEYE ale Enduro typ
Ja mam CATEYE Enduro 8 (zosilneny kabel) mam to tusim od 2002. A nikdy najmensi problem. Na cestaku mam Shimano Flight Deck - je super ze sa daju prepinat funkcie tlacidlami na packach (to je jedina vec, co mi na CATEYE vadila - Musel som posuvat ruku
Podobny ma aj KELLYS tak dufam ze to ma toho isteho vyrobcu
http://www.kellys-bicycles.com/index.ph ... &pID=10250
Oskusam a dam vediet...
Ja mam uz 7 rokov nejakeho Authora za 450Sk a nemam problem. Ma to celkom hrubu kabelaz, kvalitne uchytenie snimaca a computera. Akurat ze uz je trocha vyblednuty displej, ale je to uplne v pohode a dokial nezhasne uplne tak novy asi kupovat nebudem.
Problemy nemam ziadne - ani so snimacom a ani s magnetom.
space_frog: fotku mozem urobit a uploadnut dnes vecer, ked nezabudnem
Mimochodom, ako som zistil, tak znesie aj pomerne hrube zaobchadzanie, uz mi niekolkokrat padol na zem, do blata, do vody a zatial stale slape ako hodinky.
http://www.bicykle.eu/eshop/cyklomerace ... m-4-2.html
Dufam, ze bude spolahlivy, da sa knemu este dokupit set na meranie pulzu a set na meranie kadencie
Taktiež uvažujem o Sigme 2006 MHR. Na nete som skúšal demo a vyzerá to zaujímavo aj ked mi chýbaju dalšie funkcie pulzu, kadencia .... ale toto je strop do čoho som ochotný investovať.
Ako si s ním spokojný? Obsluha, spolahlivosť ....
nastavenia sa mi zdaju celkom jednoduche, ma to pamat, ked vymienas baterku, okrem toho sa daju nastavit aj celkove km a vlastne vsetky veci pomerne jednoducho, jednoducho sa kalibruje aj vyskomer, ma to funkciu domacej vysky, ktora sa da taktiez jednoducho nastavit, teplomer sa mi nezda nejako extra presny, hlavne ked svieti slnko nan, ale podstatna funkcia to asi nie je
vyrobca udava vzdialenost snimaca do 45 cm, co je asi dost malo, ale da sa to poriesit
co sa tyka spolahlivosti...hm, parkrat sa mi stalo (aj na maratone), ze akoby prestal merat, symbol ktory ukazuje, ze meria svietil, ale aktualnu rychlost neukazoval a takisto stal aj cas, ale akoby vzdialenost meral dalej, pretoze po chvili funkcie naskocili a prejdenu vzdialenost akoby ciastocne dobehol, nie vsak cas, tym padom vzdialenost na konci sa mierne odlisovala, ale vysledny cas jazdy sa odlisoval viac, mozno to bolo spojene s tym, ze mi parkrat ukazalo "battery low", tak som ju nedavno vymenil a v hodinarstve mi povedal, ze je este celkom dobra, pravda vsak je, ze odvtedy sa mi to zatial nestalo a mozno mam snimac na hranici predpisanej vzdialenosti
merac tepu je ok a myslim, ze aj vyskomer
hm... toto iste sa mi stavalo so starou sigmou bc800 (obyc kablovy komp, 8 funkcii)... odvtedy sigmu nemusim... a vidim, ze to soudruzi stale nevychytali...
Ja som používal Longus Beta-3 a už nikdy viac o ňom nechcem počuť (na druhú stranu musím povedať, že kamoš ho jazdí 3 roky bez problémov), prvú sezónu ako tak ok - aj keď som musel meniť baterku, a druhú sezónu to začalo - neočakávané výpadky displeja, vynulovania - menil som v ňom počas sezóny 3x baterky a vždy sa neočakávane nepredvídateľne vynuloval a vybil vždy úplne novú baterku- asi zlý kus ale akurát keď som bol v jednom cykloshope a rovnaké problémy mal aj jeden chalan a predavač mu povedal, že na vybíjanie baterky sa záruka nevzťahuje. Samozrejme že som s tachometrom nikde nenarazil ani som ho neutopil. Skoro som ho tresol kladivom, ale nakoniec som sa ukľudnil. Teraz jazdím nejaký Lidl a je to takisto riaden shit - 2 krát sa pri rýchlosti vyššej ako 60km/h vynuloval... asi sa chudák zľakol. A to mi ešte medzitým odišiel nejaký Cyclocomputer Echo7 čo mi dal kamoš zadara... ten mal zas úplne psychedelické výpadky. Asi by som už nemal toľko šetriť.
http://www.abcdshop.sk/fotos/1134923023.jpg
Ten sa pozdáva aj mne a rozhodol som sa kúpiť ho.Niekto tu spomínal,že pri nízkych teplotách displej ide do dúhových odtieňov,ale na funkciu to hádam vplyv nebude mať