Cafte, aky cyklocomputer my odporucate? Chcem s kabelážov, max. 1000SK. Chcel by som aby mal aktualnu rýchlost, priemernu, maximalnu, prejdenu dennu a celkovu vzdialenost, hodiny a funkciu AUTO start/stop.
to drotar, skusal si ho aj s tym turistickym drziakom?
tam tiez funguje aktualna vyska a nastupane metre, by ma zaujimalo, ci to rata aj do celkovej nastupanej vysky, logicky by nemalo, ale nikde som sa o tom nedocital a chcem ho vyskusat v tatrach o dva tyzdne
to drotar, skusal si ho aj s tym turistickym drziakom?
tam tiez funguje aktualna vyska a nastupane metre, by ma zaujimalo, ci to rata aj do celkovej nastupanej vysky, logicky by nemalo, ale nikde som sa o tom nedocital a chcem ho vyskusat v tatrach o dva tyzdne
Neskusal som ale logicky mi vychadza ze nie lebo funguje len vyskomer bez moznosti listovania Alti climb atd.
Ja včera kúpil Cateye Mitty 8. Síce funkčne takmer totožný s Velo 8, ale dizajnovo neporovnateľný.. Zatiaľ spokojnosť, aj keď to nemá odolnejšiu kabeláž ako na Enduro 8, ktorý je žiaľ v bežných kamenných obchodoch nezohnateľný (som sa čudoval, že som včera objavil jeden obchod s Mitty 8, bo všade mali iba Velo 8 )..
Inak ten longus 3 je lacny alu uz mi nieco vydrzal ale 3 roky par padov rozbite sklicko napriec ale stale ide a baterka drzi uz 2 roky ale asi na konci sezóny menim.
Chcem sa opýtať : Rozbil som senzor na tachometri Ventura. Keď si kúpim náhradnú kabeláž tak mi bude pasovať aj z iného tachometra napr. zo sigmy alebo tak ?? Ide mi len o senzor a nie o držiak tachometra. Chcem len senzor a ten spojím zo starým držiakom. Dúfam že chápete čo som xcel..Vďaka za odpoveď
Ak sa nebude dat inak tak aj tak..ale mali by sa dať vybrať kontakty zo starého a dám tam káble z nového senzora..to už nebude problém..ja len xcem vedieť že či hociaký senzor bude fakčať na tom tachometri...podla mna ide v podstate o to isté pri každom senzore - dávať impulzy pre tacháč..tak neviem..poradte
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Davam za pravdu mam ho uz namontovany, kalibraciu som urobil podla GPS. A teraz uz len jazdit, merat, vytesovat sa
Neskusal som ale logicky mi vychadza ze nie lebo funguje len vyskomer bez moznosti listovania Alti climb atd.