Plast si si samozrejme skontroloval, ci v nom nahodou nie je nieco pichnute.
Lebo 6 dier v priebehu 5km je podla mna velmi malo pravdepodobne.
Plast si si samozrejme skontroloval, ci v nom nahodou nie je nieco pichnute.
Lebo 6 dier v priebehu 5km je podla mna velmi malo pravdepodobne.
Na to miesto, kde ti nechce vyliezt, strekni aj trochu teflonu a daj mu aspon 4,5-5 baru. Urcite sadne.
Skontroluj ale aj pasku na rafe, ci sedi pekne ako ma.
Ten teflon potom riadne zotri ak mas Vecka.
no to som este neskusal, brzdy mam kotucove, takze teflon tam nebude vadit. ale bal som sa donho davat viac ako 4.5baru, aby mi hlava neodletela
na plasti je 2.5-4.5bar napisane, ale urcite to musi zvladnut aj viac.
tak vyskusam to niekedy, a dam potom vediet. dik
skusal som uz, ale zatial sa mi to nepodarilo, mozno kvoli tomu nespravnemu tlaku.
Na to miesto, kde ti nechce vyliezt, strekni aj trochu teflonu a daj mu aspon 4,5-5 baru. Urcite sadne.
Skontroluj ale aj pasku na rafe, ci sedi pekne ako ma.
Ten teflon potom riadne zotri ak mas Vecka.
MarcoX: a preco vlastne to zjazdar musi vediet a "priemerny cyklista" nie? a vlastne preco ten kto nezjazduje je len priemerny cyklista? toto by si mi tu mohol prosim objasnit
skusal som uz, ale zatial sa mi to nepodarilo, mozno kvoli tomu nespravnemu tlaku.
kam nato ty chodis ?
mam taky cudny problem.
dostal som defekt pred 2 dnami. rafik bol na galuskovy ventil, a som sa nasral, dal som to prevrtat. Kupil som si dusu 2.1 (continental), a dal som dnu, natiahol som plast.
a teraz problem : plast nesedi primerane. totizto asi na 1/10 obvode po obidvoch stranach na tom istom mieste neprilnie obvodovy drotik plasta ku rafiku, ale ostane tak hlbsie, a nedari sa mi to spravit.
skusal som do toho narvat velke mnozstvo vzduchu, a jedna strana sa takto aj spravila, ale druha je stale tak, a je to dost na nervy, lebo to aj hadze poriadne.
druha vec ze ked dostanem zas defekt ta budem zas musieet fukat do toho 4.5baru jak debil, alebo co s tym mam spravit.
Rozmyslal som ze bud to robi dusa, ale to nie je prilis logicke, alebo to robi ten pasik na ochranu pred niplami, lebo ten bol pri vyvrtavani vybraty, a teraz nesedi tak primerane ako predtym, ale kedze to je tenke, tak neverim ze tomu plastu by to malo vadit.
btw je to Maxxis HR 2.35, a rafik wtb speeddisc trail.