Ja ho mam. Na XC a tury je to dost slusny bike. Myslel som ze DEMA nie je bohvieco ale prijemne ma prekvapil.Kamarat ma ten isty a jazdi na nom lahky DH takze aj nieco vydrzi.
Toto leto sa chcem dat na DH a FR aj ja.Takze by som ho mohol predat. Mozeme sa dohodnut na cene. Do 18 000 by sme sa urcite zmestili. Ak chces nejake info mam inzerat s podrobnostami a obrázkom.
ranny ma vsetko proti vsetkym vsak uvidis ako ma ten zakompleksovani kriplik bez prirodzenia bude posielat do p... jeho mamky. lebo on je boh s tym najlepsim baikom takze my smrtelnici klanajme sa pred velkym tupim rannym
Pre RANNY:Tak ty ten najvacsi chudak akeho som videl ty ze si biker ty si ko..t.Ten vector prezil 3x skok z garaze na rovinu tak mi tu nepot co je to hej.odporucam ti sa nad sebou zamyslet lebo si chudak.A tu nadovku si vyprosim na moje meno.Demy montujem a neni jednej ktora by nemala vady tak tu nepot.
nie zo strechy ale z garaze to je rozdiel ta garaz ma vysku asi nieco viac ako 2 metre asi 2.15 alebo tak metra to je len garaz samotna ziadna nadstavba.to neni az take strasne ked to neplesknes ale vytlmis kolenami.ale nechajte to tak lebo zas tu budu kolovat reci o mne ze aky som shit ale som taky isty ako aj ostatny len zmensim pristup financi to je vsetko.
Ked tot u tak citam tak sa sem nic neoplati pisat pretoze aj tak ta za to niekto zbuzeruje.
K TEME:neviem presne co je to za bike ale ak je to z tych vyssich tried tak si to kup lebo len tie lacne od demy su blbe ale ak su za viac penazi a pocitam ze okolo tych 20tis stat bude tak to uz bude vacsia kvalita.a ak nechces na tom jazdid FR a DH tak ti ten bike posluzi aj 2-3roky.
ja mam vector explorer fx a jazdim take tvrde enduro az FR a myslim ze drzi zatial dobre.
TO RANNY:nenadavaj stale na vsetko zachovavaj si chladnu hlavu,myslim to v dobrom BIKU ZDAR
to ra:ak si to nepochopil chcel som tym povedat ze aj lacne biky mozu byt dobre...toto je riadne debilny server ked tu kazdy kazdemu mieni nadavat....sa mozem na to vysrat
Autor tejto temy chcel vediet nieco o Astine a vy sa tu len hadate o uplnych somarinach. Myslel som ze diskusia na mtbikeri ma vacssiu uroven ...
Ale vratme sa k teme : ak ma niekto zaujem o vyssie uvedeny bike pozrite sa do inzeratov. Posnazim sa co najskor zverejnit inzerat aj s foto.
To hayes11: mas uplnu pravdu tiez som si myslel ze DEMA je shit ale kupil som si model (neviem uz presne kolko stal) asi za 21 000 Sk je na aliviu ma lahky duralovy ram z alu 7005 a myslim ze je stavany na seriozne jazdenie. Tym samozrejme nemyslim extremny DH alebo FR pretoze su ludia ktory to tak pochopia...
To ohno: Hmm, kazdá mala vadu? Ja jazdím na Asti 2001 a vadu som na nej doteraz nespozoroval. Aké modely konkrétne más na mysli?
Moja skúsenost s Dema Asti 2001 (pevná vydla):
Rýchly stroj, spolahlivý, urcený pravdepodobne na sportovejsie XC. Mám 16,5" rám, kedze meriam 168 cm, a jedinú "nevýhodu" som videl vo velkej dlzke rámu. Bike dobre sedí na trase, ale skocit s ním... ako by si tank dvíhal.
Pred pár dnami som sa rozhodol inovovat a kúpil som Manitu Axel 1000mm. Geometria je uz dost iná, (no bodaj by nebola ) zlahka si zvykám na trochu iný stýl jazdy. Uz sa mi darí dokonca aj koleso odlepit od zeme. Ale vo výjazdoch sa stále chová velmi kludne.
Mám s ním odjazdené 4 roky a nelutoval som. Na moje jazdenie 50% asfalt a 50% XC po Strázovských vrchoch good bike. Aj maratón zvládol bez problémov.
Ale na FR to asi nebude...
ty mas metrovu vidlu?haha ale nie asi si sa pomylil nie?inak je dobry pocit odlepit sa od zeme naozaj ale zas sa knej prilepit ale nie na biku neni az tak pekne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Toto leto sa chcem dat na DH a FR aj ja.Takze by som ho mohol predat. Mozeme sa dohodnut na cene. Do 18 000 by sme sa urcite zmestili. Ak chces nejake info mam inzerat s podrobnostami a obrázkom.
K TEME:neviem presne co je to za bike ale ak je to z tych vyssich tried tak si to kup lebo len tie lacne od demy su blbe ale ak su za viac penazi a pocitam ze okolo tych 20tis stat bude tak to uz bude vacsia kvalita.a ak nechces na tom jazdid FR a DH tak ti ten bike posluzi aj 2-3roky.
ja mam vector explorer fx a jazdim take tvrde enduro az FR a myslim ze drzi zatial dobre.
TO RANNY:nenadavaj stale na vsetko zachovavaj si chladnu hlavu,myslim to v dobrom BIKU ZDAR
Ale vratme sa k teme : ak ma niekto zaujem o vyssie uvedeny bike pozrite sa do inzeratov. Posnazim sa co najskor zverejnit inzerat aj s foto.
To hayes11: mas uplnu pravdu tiez som si myslel ze DEMA je shit ale kupil som si model (neviem uz presne kolko stal) asi za 21 000 Sk je na aliviu ma lahky duralovy ram z alu 7005 a myslim ze je stavany na seriozne jazdenie. Tym samozrejme nemyslim extremny DH alebo FR pretoze su ludia ktory to tak pochopia...
Moja skúsenost s Dema Asti 2001 (pevná vydla):
Rýchly stroj, spolahlivý, urcený pravdepodobne na sportovejsie XC. Mám 16,5" rám, kedze meriam 168 cm, a jedinú "nevýhodu" som videl vo velkej dlzke rámu. Bike dobre sedí na trase, ale skocit s ním... ako by si tank dvíhal.
Pred pár dnami som sa rozhodol inovovat a kúpil som Manitu Axel 1000mm. Geometria je uz dost iná, (no bodaj by nebola
Mám s ním odjazdené 4 roky a nelutoval som. Na moje jazdenie 50% asfalt a 50% XC po Strázovských vrchoch good bike. Aj maratón zvládol bez problémov.
Ale na FR to asi nebude...