Zdravím, chcem sa spytať či by ovlpyvnila dĺžka š*****v nejako výplet keď momentálne mam 254 alebo 255 a chcel by som dať nové čierne špice ale tie sú 256.Ďakujem za rady
a keď Ti vyšiel rozdiel cca 1mm medzi Tvojím výpočtom a tým čo som tu zavesil ja, tak to je v pohodke si myslím a samozrejme dlžku ľavej strany a pravej treba dodržať aby si mal jednostopý bicykel
brudy tá kalkulačka na dtswiss stránke vyzerá dobre, díky za tip! johnnySVK všetky údaje by si mal vedieť získať od výrobcov, len teda musíš vedieť čo máš za ráfik a náboj. Dá sa to nájsť so všetkými údajmi.
Daj potom vedieť ako si dopadol.
Diky za typ..ta kalkulacka na DTswiss je super.......Akurat som si nie uplne isty flange distance, nakolko som to manualne meral, ale myslim ze male odchylky su povolene....BUdem jej verit... Snad sa velmi neseknem..
Mam este otazku....akeho priemeru by som mal pouzit spice, ked diera je ...teda aspon dufam..2,5-2,6mm......MOzem pokojne 2mm??...Alebo mozem aj 2,34 ??....Teoreticky by tam vojst mali......
A taky detail..pozeram na nete spice...A dlzky su vacsinou odstupnovane po 2mm....cize 292, 294, 296....A mne kalkulacka vyratala aj dlzky 293 a 295..co s tym??...Asizaokrulit dole....ako spominali chalani o stranku skor...predpokladam.....
Presne, zaokrúhli nadol, mne niekedy vypočítala kalkulačka aj desatiny a vždy som zaokrúhloval nadol.
S tými špicmi a priemermi, na tvojom mieste beriem 2mm, kvôli niplom, ak chceš použiť staršie niple, tak aby sedeli. Rovnako aj nové, aby si vedel, aký rozmer hľadať, pre istotu ber mosadzné. Ja som síce na niektorých kolesách od výroby mal aj 1,8mm ale tie boli zriedkavé.
Ok takže všetky údaje som zadal môže to byť takto? prosím pre nejakú rýchlu odbornejšiu kontrolu
A viete mi poradiť či mám tam nechať tie 12mm niple alebo od čoho závisí ich dlžka ? / dám mosadzné/
caute potrebujem poradit podla tabulky sapim mi vychadza dlzka s*****v 291,75 a druha strana 295,75 ide o naboj novatec d711sb a rafik mach1 5,50sl ,a podla dtswis spoke calculator mi ine vyslo 290 a 291
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
johnnySVK všetky údaje by si mal vedieť získať od výrobcov, len teda musíš vedieť čo máš za ráfik a náboj. Dá sa to nájsť so všetkými údajmi.
Daj potom vedieť ako si dopadol.
Mam este otazku....akeho priemeru by som mal pouzit spice, ked diera je ...teda aspon dufam..2,5-2,6mm......MOzem pokojne 2mm??...Alebo mozem aj 2,34 ??....Teoreticky by tam vojst mali......
A taky detail..pozeram na nete spice...A dlzky su vacsinou odstupnovane po 2mm....cize 292, 294, 296....A mne kalkulacka vyratala aj dlzky 293 a 295..co s tym??...Asizaokrulit dole....ako spominali chalani o stranku skor...predpokladam.....
S tými špicmi a priemermi, na tvojom mieste beriem 2mm, kvôli niplom, ak chceš použiť staršie niple, tak aby sedeli. Rovnako aj nové, aby si vedel, aký rozmer hľadať, pre istotu ber mosadzné. Ja som síce na niektorých kolesách od výroby mal aj 1,8mm ale tie boli zriedkavé.
D771SB Specs
ALLOY DISC J-HOOK HUB
D771SB-QR
D771SB-15
145g
140g
SEALED BEARINGS
2
SPOKE HOLES
24
28
32
GAUGE
14
O.L.D.
100mm
AXLE
9x108mm
AXLE MATERIAL
Alloy
P.C.D.
58/45mm
F.T.F.
62mm
OFFSET
7.2mm
D772SB Specs
ALLOY DISC J-HOOK HUB / SHIMANO 8.9.10.11S SRAM 9.10 S or Sram XX1 XD 11 speed
D772SB-QR
D772SB-X12
269g
279g
SEALED BEARINGS
4
SPOKE HOLES
24
28
32
GAUGE
14
O.L.D.
QR/135mm X12/142mm
AXLE
10x145mm
AXLE MATERIAL
AL7075
P.C.D.
58/49mm
F.T.F.
56.4mm
OFFSET
7.8mm
PAWLS
4
CASSETTE BODY
AL7075
http://novatecusa.net/project/d772sb-2/
http://novatecusa.net/project/d771sb-2/
http://www.imgup.cz/images/2016/07/13/no.jpg
A viete mi poradiť či mám tam nechať tie 12mm niple alebo od čoho závisí ich dlžka ? / dám mosadzné/
ĎAKUJEM PEKNE