No ja mam dost ked vidim tie TV Shop reklamy pre tupich amikov. Tam su teda ine produkty niektore . Noa tento sklbac svalov neviem. Kulturista po leziacky . Pocul som, ze to posiluje len svaly a upony ostanu slabe, co mi pride aj logicke, ked sval nic za sebou nemusi tahat. Neviem, ja by som do toho teda nesiel.
No ja mam dost ked vidim tie TV Shop reklamy pre tupich amikov. Tam su teda ine produkty niektore . Noa tento sklbac svalov neviem. Kulturista po leziacky . Pocul som, ze to posiluje len svaly a upony ostanu slabe, co mi pride aj logicke, ked sval nic za sebou nemusi tahat. Neviem, ja by som do toho teda nesiel.
No vieš chcel by som poznať názory zákazníkov,ktorí ho používajú,a nie niakych pisálkov,ktorý môžu napísať kadečo. Tie VELA mám. Ale dík.
...ak máš financie...objednávaj..nerieš...dáš mi potom vedieť...regenerácia je zaručená..tiež som uvažoval... .stačí sa pozrieť na cestné etapáky (tour, giro) po dojazde sú niektorí "napichnutí".
Zožeň si VELO (asi 11 alebo 12 /2008) tam boli aj recenzie.
MichalZ:akurát som to pozeral,tak som tam nenašiel nič,ale v 7-8 je od Matejku článok,ale nie sú tam vyjadrenia bikerov z praxe aké majú skúsenosti,a o to mi ide najviac. Vieš nie je to lacná záležitosť, a vyhodiť za to niaku cca dvacku a len na skúšku...?
Obrat sa na sportoveho lekara, ten Ti moze poskytnut relevantne info. Inak zaujimave, ze si ochotny doverovat anonymnemu internetovemu pisalkovi z fora a jeho subjektivnym dojmom a redaktorovi ktory vystupuje pod svojim menom a ma pripadne moznost priamo porovnat aj viacero typov vyrobku nie...
P.S. Co myslis, kolko bikerov co su na fore a bikuje prevazne 1-2 krat tyzdenne ma potrebu sa napichavat na elektricke pristoje na urychlenie regeneracie? Tu asi vela relevantnych informacii neziskas.
Tá to vec ti kondičku nezlepší to je isté, je dobrá ba priam vynikajúca na regeneráciu ak máš svalovicu alebo "ťažké" nohy priam ti uľavý bez toho aby si musel ísť na drahú masáž...
jakub presne, ako relaxácia sa to celkom dá, mne to napr. zlepšuje stav po kŕči (spravidla chytím do lýtka) a dosť mi to znížilo náchylnosť ku kŕčom, ale kondícia sa tým určite nenaženie
je tu ešte taká možnosť - prístrojová lymfodrenáž - ktorá velmi dobre poslúži (vlastná skúsenosť) po tažkom treningu, alebo preteku, na uvolnenie a rýchlejšiu regeneráciu a aj spevnenie (mierne) svalstva, (nečakajte po 10 procedúrach Amstrongove nohy) trvá to cca 45 - 50 minút,
ale normálne by sa to malo používať iba v zdravotníckom zariadení, po konzultácii s lekárom, pre istotu, lebo su iste zdravotné kontraindikácie, ktoré vylučujú používanie tohoto prístroja
Nazdar KATKO , no ďakujem Ti prispel si výraznou mierou k tomu , že práve včera mi dorazil COMPEX Mi , mám to už aj zdokumentované , chce to len čas a hodím to do rubriky čo Vám doniesla poštárka .
Maj sa.
No ako povieš , to je Tvoj názor , časom , keď budem mať trošku času môžme zrealizovať porovnávačku ak na tom trváš , aby si si nemyslel , že tu táram hlúposti , ja vám chcem len ukázať , že aj takto sa to dá , a to som napísal zatiaľ len čo to.
Zajtra si idem ku KATKOVI po váhu , KATKOVI aspoň ukážem na narýchlo zhotovených záberoch môj bike , Mi Sport atď , aspoň samo ak na to bude mať čas v práci uvidí že netrepem , a môže to sem bachnúť aj on.
teraz už môžem zareagovať aj ja...Myostimulátor som videl, Meridu rovnako tak...celkom sme si s targetom pokecali, musím uznať, že vie o čom píše, len do fóra vhupol príliš rýchlo a preto niektoré príspevky ostali nepochopené...takže teraz už môžete spokojne spávať...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No vieš chcel by som poznať názory zákazníkov,ktorí ho používajú,a nie niakych pisálkov,ktorý môžu napísať kadečo. Tie VELA mám. Ale dík.
Ja to chcem kôli regenerácii,tak neviem...
...ak máš financie...objednávaj..nerieš...dáš mi potom vedieť...regenerácia je zaručená..tiež som uvažoval... .stačí sa pozrieť na cestné etapáky (tour, giro) po dojazde sú niektorí "napichnutí".
MichalZ:akurát som to pozeral,tak som tam nenašiel nič,ale v 7-8 je od Matejku článok,ale nie sú tam vyjadrenia bikerov z praxe aké majú skúsenosti,a o to mi ide najviac. Vieš nie je to lacná záležitosť, a vyhodiť za to niaku cca dvacku a len na skúšku...?
P.S. Co myslis, kolko bikerov co su na fore a bikuje prevazne 1-2 krat tyzdenne ma potrebu sa napichavat na elektricke pristoje na urychlenie regeneracie? Tu asi vela relevantnych informacii neziskas.
http://www.mtbs.cz/Zavody/Trenink/elektrostimulace-v-cyklistice.html
ale normálne by sa to malo používať iba v zdravotníckom zariadení, po konzultácii s lekárom, pre istotu, lebo su iste zdravotné kontraindikácie, ktoré vylučujú používanie tohoto prístroja
Maj sa.
ja už viem na čo , už to nehaj na mňa , časom sa to zmení
Zajtra si idem ku KATKOVI po váhu , KATKOVI aspoň ukážem na narýchlo zhotovených záberoch môj bike , Mi Sport atď , aspoň samo ak na to bude mať čas v práci uvidí že netrepem , a môže to sem bachnúť aj on.