Je to fajn, ak sadne geo tak pokojne Ale naozaj, ak už uznáš že bicykel má ozaj dobrú a vhodnú výbavu vzhľadom na cenu a tvoje požiadavky, tak si nájdi čas a poriadne sa pozri na základné údaje geometrie. Zisti si ako je obratný v porovnaní s konkurenciou, aký bude na ňom posed...
Ak je to tento rámhttp://www.apache-bike.cz/cs/katalog/2012/mtb-44/hawk_disc_29-2287/geometry/ , tak by som povedal že je to v pohode voľba. V 21,5" veľkosti je dosť dlhý, sedlová trubka má údajne 534mm (čo je teda skôr 21"), zadná stavba má 440mm a hlavový uhol je 70 stupňov, čo je prijateľné ohľadom obratnosti. Samozrejme sú aj o dosť obratnejšie bicykle, s výrazne kratšou zadnou stavbou a aj vyšším uhlom hlavovky, len nie vždy je to žiadané hnať sa tak za obratnosťou a tiež v tvojej cenovej hladine toho veľa nenavyberáš.
ako 10% v pohode kedykolvek,v shope mam teraz vypredaj na scott a specialized,cannondale 30% ,ale neviem ci tam je nieco vo velkosti XL,pozriem a napisem len začinam až 7,1,2014 po dvoch týždňoch,takze uz som aj zabudol co tam mam.
Ak kúpa neponáhľa, tak budeš asi môcť aj osobne vyskúšať zopár modelov. Si zistíš kde sú nejaké tie bicykle skladom v prijateľnej vzdialenosti od bydliska a navštíviš predajňu. Tie 2014 modely teraz ešte asi nebudú všade vystavené.
mám otázku podľa čoho si mám vyberať riadítka? myslím aj tvar aj šírku, už dlhé roky mám rovné s rohmi, ale aj tie "vlaštovky" sa mi pozdávali keď som ich raz skúšal
, takže asi hej, ak by si chcel niečo nové čo nie je skladom nemal by byť problém sa dohodnúť, prípadne aj nejaké doplnky ešte poriešiť Všetko je len o komunikácii a schopnosti sa dohodnúť, keďže to nesúri tak nemusíš skočiť hneď po prvej ponuke a môžeš sa tým vážnejšie zaoberať (samozrejme skúsiť neotravovať predajcu veľkým množstvom otázok, nech si ťa nezaradia do kategórie nejakých špekulantov ).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.