mas formule a chces dat shimana? tak to nerob... podla ohlasov a skusenosti su formule ovela lepsie. shmana su loteria. mne napriklad brzdia dobre, ale je dost ludi, co im brzdia slabo, prehrievaju sa, maju gumovy chod atd... staci sa pozriet na ceske forum, je tam toho dost...
aj mne sa formule hreju dost ... ale este sa mi nestalo zeby nezabrzdili alebo zeby zvadzali divy ... cize ak menit tak len za nieco ovela lepsie ... nie za nieco mozno rovnake a mozno horsie
dnes som bol akurat jazdit LX a vobec sa skoro nehreju mam z nich lepsi pocit a dizajnovo na ten bike idu ako vino. Este niesu moje ale uvidime este ako sa dohodnem z kamosom. a je to za vymenu ziadne doplacanie
dnes som bol akurat jazdit LX a vobec sa skoro nehreju mam z nich lepsi pocit a dizajnovo na ten bike idu ako vino. Este niesu moje ale uvidime este ako sa dohodnem z kamosom. a je to za vymenu ziadne doplacanie
teraz určite neporovnávaj hrianie brzd ..... to si nechaj na leto.
brzdit cistou nahodou viem ale myslim si ked pri LX nebol ani naznak vadnutia a maju vacsie dosticky vacsie prasa tak je to i cisto logicke ze sa menej hreju
no XTcko mas teraz lepsie ako XTRko lebo mas nastavovanie chodu packy a mas tam system servo vave - dosticky sa priblizuju zo zaciatku rychlejsie ku kotucu a potom dalej idu citlivejsie takze ak mas moznost tak do tych XT chod tie by som aj ja bral
hovoria z teba len slogany z katalogov, v reale rozdiel medzi XT08 a XTR07 nepoznas, vzdy premyslam naco sme pisete to co si kazdy vie precitat v katalogoch
Saint a XT boli do teraz uplne rovnake brzdy lisili sa len vo farbe
teraz uz je XT masivnejsie uvidime co vyvedu nabuducu sezonu zo Saintom no podla mna neco isto spravia
co poviete mam moznost vymenit Formule za Shimana? ist do toho?
ja si myslim ze ak vymenis tak spravil len dobre...lebo k18 nestoja za nic...ja si idem kupit Avid Juice Three 185/160 a som ich jazdil a su super kusave...vrelo odporucam
ja si myslim ze formule su sice dobre aj chod maju dobry kusavy ale sa trosku viac hreju a pri mojom style jazdenia naplno.Ale uvidime momentalne mam nahodene tie LX na testovaciu dobu a nehreju sa tolko
kotuce mam 180/160
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
teraz určite neporovnávaj hrianie brzd ..... to si nechaj na leto.
neboj pisat budem aj ked vymenim
lebo vtedy som ich este nemal na skusku ale teraz sa uz rozhodujem aj na zaklade pocitov
nebude to horšie ako Saint, s ktorým nemám žiaden problém
teraz uz je XT masivnejsie uvidime co vyvedu nabuducu sezonu zo Saintom no podla mna neco isto spravia
kotuce mam 180/160