Zdravím, aký foťák by ste mi odporučili v cene do 100 €? Ak by natáčal video v HD kvalite a dali by sa s nim robiť panoramatické fotky, tak by to bolo super. Vďaka.
co sa tyka fototechniky z druhej ruky, tak si treba davat fest pozor, a ja osobne by som do toho nesiel... predsalen zaruka je zaruka- a vies co si s tym fotakom robil.
Ten coolpix vyzerá velmi dobre...neviem či zoženieš natáčanie v HD kvalite,s tým majú aj základné zrkadlovky problém. Ja by som šiel do toho Nikonu,ak by si chcel niečo nové tak najlepšie ceny sú tu http://www.edigital.sk/foto-video-m1.html ale nenájdeš nič lacnejšie oproti tomu...
Ja by som sa teda nechcel na biku otravovat s ultrazoomom. Kompakt hodim hocikde do vacku a mam pokoj. Skusal som sa 1 den lyzovat s UZ a bolo to skor utrpenie, musel som na to davat furt pozor.
Takze za mna kompakt a ked kompakt, tak urcite nie Nikon. Maju to nasi a hadam aj Nokia E51 foti lepsie.
olympus
to uz radsej toto ja vozim na biku starsiu SX110is a som spokojny keby padol a pod. niet az takej skody.
do tych 100€ je to naozaj bieda. tam moc toho nenavyberas
matvej11 no jo kvalita je to strašná to musím uznať (aj keď nie je môj,kúpil ho otec) ale fotky pod vodou má dobré a rozbiť ho nerozbijem ten powershot je super,canon je proste kvalitka,mám od nich zrkadlovku ale tak tú na výjazdy brať nebudem väčšinou mi stačí mobil,ak ideme na pohotshoot tak berieme zrkadlá ale na výjazdoch ti pri peknom počasí odfotí väčšina foťákov peknú panorámu...
to je vidiet uz podla toho ze ten fotak nema v podstate klasicky objektiv. to mobilove okienko co je na tom olympuse ti pohlti strasne malo svetla takze preto len za pekneho pocasia pekne foto. v lese by to uz bola katastrofa(o nocnych fotkach ani nevravim). ale tak vsetko ma svoje vyhody aj nevyhody. clovek si musi dat prioritu ci chce z fotakom za tieto prachy spravit relativne dobru fotku alebo preferovat skor vodeodolnost, nerozbitnost, spratnost a tak.
jj no jasné pre a proti...ale k téme...záleží na tom že či to chceš aj na bike (nešpecifikoval) tak keď nie tak sú možnosti aj ultrazoomy,ak na bike tak ako matvej povedal najlepšie kompakt...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Takze za mna kompakt a ked kompakt, tak urcite nie Nikon. Maju to nasi a hadam aj Nokia E51 foti lepsie.
to uz radsej toto ja vozim na biku starsiu SX110is a som spokojny keby padol a pod. niet az takej skody.
do tych 100€ je to naozaj bieda. tam moc toho nenavyberas