Zdravím....mám tlmič DHX 5.0 a mam vôľu v tých podložkách alebo ako to mam nazvať kde sa uchycuje tlmič. Aj ked to dotiahnem stále tam niečo cítim dosť veľa. Pružina je 350x 2.80 Nevie niekto náhodou kde sa dajú kúpiť tie podložky ktoré sú vybehane ?
Žigo !!!! Ty ani nevieš ako si mi teraz pomohol !!!! Stačilo mi vidieť hned len vložky do tlmičov a mal som to skoro nájdene cez google....Dakujem !!!!
Zdravim, dneska som kupil tlmic FOX DHX 5.0
Este pred namontovanim a jazdenim som si vsimol, ze pri otacani modreho regulatora PRO PEDAL mi spopod neho unika olej. Kazda otacka vypusti cca pol kvapky oleja. Skusal som dotiahnut ten regulatorik, no nepomohlo to.
Chcem sa opytat, ci uz sa niekto s takym problem stretol a ak ano, ako ho mam riesit ? Je to natolko vazny problem, aby som tlmic vratil predchadzajucemu majitelovi ?
Oprava by bola financne velmi narocna ?
Dakujem za kazdu radu ako odstratnit tento problem.
Skusal som to odsrubovat, no zodrel som imbusak. Ta skrutka je tam silno dotiahnuta, asi ju nebudem vediet dat dole pokial neporiesim kvalitnejsi imbusovy kluc.
Moze byt, ze prepusta len nejake tesnenie ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Este pred namontovanim a jazdenim som si vsimol, ze pri otacani modreho regulatora PRO PEDAL mi spopod neho unika olej. Kazda otacka vypusti cca pol kvapky oleja. Skusal som dotiahnut ten regulatorik, no nepomohlo to.
Chcem sa opytat, ci uz sa niekto s takym problem stretol a ak ano, ako ho mam riesit ? Je to natolko vazny problem, aby som tlmic vratil predchadzajucemu majitelovi ?
Oprava by bola financne velmi narocna ?
Dakujem za kazdu radu ako odstratnit tento problem.
Moze byt, ze prepusta len nejake tesnenie ?