po kupe noveho biku si chcem nastavit vidlu aj tlmic. podarilo sa mi co-to precitat na fore a aj na stranke foxu, vidlu mam nastavenu avsak neviem si rady ako na SAG pri tlmici. mam nejakych 118 kg a chcel by som vediet na kolko Psi mozem dofukat tlmic bez toho aby som ho nejako poskodil. resp mate nejake ine rady? diki moc.
Pozor však pri tomto tlaku na pumpu. To je jej horná hranica a pred odskrutkovaním hadice z ventilu treba povoliť kúsok ventil a vypustiť tlak len z hadice cez otvor na vyfukovanie vzduchu na pumpe a až potom odskrutkovať. Jedna pumpa mi pustila v mieste nalisovania na ten otočný čap.
Ale myslím si, že 300 psi bude už moc.
este jedna otazka, bol som sa prvy krat previezt, blato,voda. starostlivost o vidlu a tlmic? staci oplachnut vodou a nejaky lubrikant alebo v pripade vacsieho znecistenia rozobrat? (na co si rozhodne netrufam)
Myslím si, že tých 220-230 by mohlo stačiť? Treba vyskúšať.
Čistiť ho stačí zbežne zvonku, prachovka a utesnenie je dostatočné a bordel sa dovnútra nedostane. Možno raz do roka je dobré ho otvoriť použiť mazivo a zložiť (Pozor pri čistení nevyťahovať štelovák reboundu!!!). Ako mazivo na vnútornú nohu je najlepší silikónový olej.
musim podotknut ze "vnutorna noha" tlmica ma celkom pobavila
A vnúti vnútornej nohy je ešte vnútornešia noha.
Teda aby som to upresnil. Vnútorná noha alebo vnútorné nohy sa zvyknú označovať u vidlice.
Ja som tým vnútorná nohy myslel časť tlmiča v ktorej je uzavretý olej a je na nej úchyt - oko tlmiča. Teda neviem ako presne túto časť nazvať ale je to časť tlmiča zasúvajúca sa do vzduch. komory a stláčajúca túto komoru.
To čo si označil je piestnica, tá je dôležitá pre tlmiacú komoru. Tú čistiť nejak extra netreba, dovnútra sa zvyčajne bordel nedostane (cez prachovku a dve tesnenia by to bol tak trochu aj zázrak