No kamos do toho nechce dat viac ako 25 000 a tieto dve masinky sme nasli v cene 22 000kc co si myslim ze je slusne za ten peniaz. Ak tu ma niekto ine riesenie tak budem rad
Nespravime nejaku tabulku?
XC
cena (10-15) link
(15-20) link
....
Na kazdy rok novu?+aktualizacie? Bolo by to jednoduchsie...a ked by si niekto nevybral tak by napisal, co chce...A bola by jedna tema: "Naozaj ste si spravne vybrali?" a tam by par ludi napisalo ci hej alebo ci nie, ziadny flame...Bola by tam tabulka pre velkost biku...
PS: samozrejme zartujem...
inak priklonil by som sa k marathonu..
..stred powerspline od truvativu je na velke oneee..
..okrem toho ma tlmic s nastavitelnym odskokom.. co iD 4 nema..
..lacne hydry by na tom mali byt teoreticky lepsie ako lacne mechaniky
a nebolo by odveci dat si pri kupe vymenit to megakreslo za nejake normalne sedlo
Nikde nenapisal ze chce fulla od GT...napisal ze XC na pohodove jazdenie do 25k...Ked cita forum, vie ze pohodovy full do 25k nieje...radsej HT s Lepsou vidlou a postavit sa pri zjazde ako keby sa mam umucit na ceste s nejakym fullom...a preco ze od meridy? Co mas proti meride?
ED:
[quote=""Ak tu ma niekto ine riesenie tak budem rad [/quote]
Reagoval som HTckom na toto...Ine riesenie je aj iny full ale ine riesenie je aj HT
Inak vies ze som do toho editu vyssie chcel dat ten LP? Inak neviem preco ked niekto hlada bike, tak hned davate (aj ja ) Lp v tej cenovej kat... Asi su tie Lp objav roka...
Ten Lp je trosku nad limit ale bral by som skor to GT maraton...
to je asi najlacnejší full ktorý neurazí ničím. Žiaľ oproti predch. roku podražel.
arcrue: LP sú jednak DOBRÉ a PEKNÉ, vo vyšších cenových kategóriách často lacnejšie ako kvalitatívne rovnaká konkurencia, napr. môj Zesty je na AM na ktorom nie je ani ždibec karbónu veľmi ľahký a trúfam si dať ešte nejaké kilo dolu. No a na Slovensku má miestny importér agresívnu politiku, pozeral si Krstného otca? Proste ti v rodinnej pizzerii predloží ponuku, ktorá sa neodmieta
Ten canyon je uz nad limit. Tu vahu by som neriesil ide my skor o tie systemy GT vs. Lapierre. Neviem ci v tejto cene sa najde nieco lahsie navyse ten bike bude jazdit uplny zaciatocnik ktory predtym sedlal tazku CTMku
Polo ten bike bude jazdit bezny smrtelnik a ktoremu bude bohate stacit deore a ako pisal davhan ide o pohodove jazdenie co si myslim ze tieto fully splnaju skor ako HT. Ja mam Giant NRS2 a ten je tiez na chrtenie a urcite je pohodlnejsi ako HT co som mal.
GT na chrtenie ? prd makovy.. rozhodne bude pohodlnejsi .. ako natriasanie sa na HT s nejakou dartkou vpredu
Na HT za 25k sa dava vacsinou tora alebo ina lepsia vidla...na fully sa nemesti tak preto tam daju dartku alebo XCM/XCR, takze neviem co tu riesis...mal by skor ToPaS jednoznacne povedat co jeho kamarat chce...darmo mi mu tu budeme vtlkat nieco ine...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
aky mas cenovy strop?
Matts TFS XC 700-V
Nespravime nejaku tabulku?
XC
cena (10-15) link
(15-20) link
....
Na kazdy rok novu?+aktualizacie? Bolo by to jednoduchsie...a ked by si niekto nevybral tak by napisal, co chce...A bola by jedna tema: "Naozaj ste si spravne vybrali?" a tam by par ludi napisalo ci hej alebo ci nie, ziadny flame...Bola by tam tabulka pre velkost biku...
PS: samozrejme zartujem...
ED: ale s tymi meridami nie
inak priklonil by som sa k marathonu..
..stred powerspline od truvativu je na velke oneee..
..okrem toho ma tlmic s nastavitelnym odskokom.. co iD 4 nema..
..lacne hydry by na tom mali byt teoreticky lepsie ako lacne mechaniky
a nebolo by odveci dat si pri kupe vymenit to megakreslo za nejake normalne sedlo
ED:
[quote=""Ak tu ma niekto ine riesenie tak budem rad
Reagoval som HTckom na toto...Ine riesenie je aj iny full ale ine riesenie je aj HT
HT je out
TECNIC FS 700
http://www.suncycle.sk/index2lapierre.php?nazov=TECNIC%20FS%20700&id=1046
otazne je ci ma zmysel doplatit cca 5000sk
Ten Lp je trosku nad limit ale bral by som skor to GT maraton...
http://www.canyon.com/_en/mountainbikes/bike.html?b=792
to je asi najlacnejší full ktorý neurazí ničím. Žiaľ oproti predch. roku podražel.
arcrue: LP sú jednak DOBRÉ a PEKNÉ, vo vyšších cenových kategóriách často lacnejšie ako kvalitatívne rovnaká konkurencia, napr. môj Zesty je na AM na ktorom nie je ani ždibec karbónu veľmi ľahký a trúfam si dať ešte nejaké kilo dolu. No a na Slovensku má miestny importér agresívnu politiku, pozeral si Krstného otca? Proste ti v rodinnej pizzerii predloží ponuku, ktorá sa neodmieta
ked uvazujes nad LP Tecnic tak ma napadlo ci uz Lapierre predal toho svojho tatosa
gt je na chrtenie nie na pohodove jazdenie
Na HT za 25k sa dava vacsinou tora alebo ina lepsia vidla...na fully sa nemesti tak preto tam daju dartku alebo XCM/XCR, takze neviem co tu riesis...mal by skor ToPaS jednoznacne povedat co jeho kamarat chce...darmo mi mu tu budeme vtlkat nieco ine...