Caute chcel by som vas poprosit poradit nejaky bike maximum co za neho dam je 23.000SK moje vybrane modely su zatial GT avalanche 1.0,CTM delta disc,LeaderFox Leader,Trek 4500,Vector Explorer.merida matts miami,SPECIALIZED HR COMP DISC ,KONA FIRE MOUNTAIN .....
Prosim poradte ktory je naj a aj nejaky iny ak viete Dik moc vopred
[www.ctm.sk]
kuknite pleas tento bike a povedz co vy na neho podla mna dost dopohody casom budem vylepsovat a tu vidlu chcem vymenit za SR-suntour DURO-D [www.cykloshop.cz]
dik za vsetky rady majte sa
to je azujimave my tu rozoberame zavodne sady a on ti chce CTM no co uz ale no ako som napisal do originalnej temy v pohode na srandicky ale na lepsie jazdenie to asi nebude ale vsetko je mozne
ohno:
a kto hovoril o zavodnom jazdeni ja som dal ked si vsimnes zaciatok tak na vyber a posudenie par bikov a to som len chcel nic viac ako si precitas v origis teme dam do neho peniaze casom teraz mam len 20,000SK takze tak a myslim ze za tu cenu lepsi ani nezozeniem::)
inac ja viem ze nech uz si nieco kupim ale chcem proste vediet vsetko a chcem aby ten bike nieco vydrzal a moja tema "H.E.L.P...."JE NAJ komentovanejsia aspon ste mi poradili viem ze vam trosku z s tym na nervy lezem ale ja proste ked uz nieco idem kupit tak ne ze dojdem za predajcom a povie mi ze aku chces prehadzovacku a nebudem vediet co je to:)to bol len priklad:)DIK MOC VSETKYM ZA RADY STE MMI MOC POMOHLI!!!!
Poradim ti jeden bike v tej cene co hladas, ale neviem ci ho este zozenies....myslim, ze v senici je posledny kus....ide o amulet 11,1...za tu cenu je paradny a skvely
este som rozmyslal nad GIANT-om IGUANA co vy na neho?alebo DEMA-DEOR alebo este TREK 4500 a este posledna moznost SWINN-moeb heh viete mi nieco aspon o niektorom napissat?
kurnik sak uz pochop ze co sa tyka ramov tak to mas kvazy to iste, vyberaj podla toho ktory sa ti paci...porovnaj vybavu a cenu a kup co ti bude vyhodnejsie.
dik lolkos vies ale vy ste tu skuseny bikeri ja som doteraz mal bike za 10,000sk a kupil som ho iba preto ze mal zlte rafky a modru kostru a pekne vyzeral uz v zivote nechcem taku chybu spravit lebo docela dost kesov som dal do neho za servisi a doplnky a aj tak je teraz v pivnici a je skoro nepojazdny!!!!!
no dik zajtra idem kuknut s tatom ak ho zajtra nekupim tak napisem ake biky mi povvedal ze su dobre pre moj styl a napisem ich a dam aj link ok?majte sa:)
ohno napísal/a:
-------------------------------------------------------
> lolkos vydis to sme skuseny jaj somj na seba pysni
> xixixi inak vesele vozenie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kuknite pleas tento bike a povedz co vy na neho podla mna dost dopohody casom budem vylepsovat a tu vidlu chcem vymenit za SR-suntour DURO-D [www.cykloshop.cz]
dik za vsetky rady majte sa
a kto hovoril o zavodnom jazdeni ja som dal ked si vsimnes zaciatok tak na vyber a posudenie par bikov a to som len chcel nic viac ako si precitas v origis teme dam do neho peniaze casom teraz mam len 20,000SK takze tak a myslim ze za tu cenu lepsi ani nezozeniem::)
)
-------------------------------------------------------
> lolkos vydis to sme skuseny jaj somj na seba pysni
> xixixi inak vesele vozenie
jj my sme stari skuseni ostrielani bajkeri lol