Chcel by som si kupit mechanicke brzdy Hayes MX2.
Co na to poviete ? Mam si radsej kupit Deore 525, alebo nieco ine ?
Chcel by som mechanicke brzdy do 2500 Sk (len dopredu a hlavne kvoli dizajnu)
S pozdravom Majo
posledný komentár: 9. 4. 2015 o 17:13
noo, nepovedal si aku mas vidlicu...
tie mechanicke Hayesi su celkom fajn, aj ked ja som jazdil iba HMX1ky
ale ked ti mam pravdu povediac, ked vidim tesco bike za 5 tisic a na nom kotucovky za 2500 tak ma chytaju krce...
Cau , vidlicu mam RST Capa T4.
Co na to povies ?
Dik
S pozdravom Majo
tu kotucovku tam dat mozes ale podla mna ju po par riadnych zabrzdeniach budes mat stocenu do vrtule, najprv si kup poriadnu vidlu a potom porozmyslaj nad kotucami,
minimalne RST Omegu,
inak ja predavam RST Aerosu, asi za takych 1000,-
Cau, o tom skruteni uz tiez nieco pocul.
Vies ty co, nemozem kupit inu, lebo sa tam nezmesti. Maximalne som tam mohol dat Capu.
Ozaj tu Aerosu mas z ktoreho roku a aky priemer hrdla ?
Este jedna otazka na Hayes: Spominalo sa tu iba o MX1, co s MX2 ?
Dik za odpoved
ja som jazdil HMX1 a boli to super brzdy, s organickym dostickami BBB pomaly ako hydraulika, tie brzdy su funkcne doteraz a to ten bike ma uz skoro 10tis kilometrov,
tu vidlu som mal na Authore Versuse SX model 2000 tusim...
podla mna MX2 budu len lepsie ako MX1...ale mozem sa mylit...
Image na nič ale Tvoj Bike je Ok.
P.S. a co sa tyka imagu, este viac ako kotucovky na lacnom biku mi pride smiesne ked vidim ako sa chalani prehanaju po centre blavy s integralami a cely ochranicovani...to mi pride naozaj usmevne...
celkom ma pobavilo ako si sa rozohnil...ocividne som sliapol do osieho hniezda...
dovod preco som rypal do kvazi-zjazdarov a kvazi-freeriderov je ten, ze vacsinu z nich by som neoznacil nijako inak ako arogantnych spratkov,
nepaci sa mi, ze sa po centre mesta kde je milion chodcov prehanaju 40tkou, kluckuju pomedzi ludi (minule som bol dokonce svedkom ako taky biker zrazil 7 rocne dievcatko na obchodnej, to dievcatko iba zostalo lezat na zemi zaliate krvou... (bohuzial nemalo na hlave integralu) a dvaja ***** co boli s tym bikerom sa este osopili na matku toho dietata, ze preco si lepsie nestrazi to decko....proste zhrnute a podciarknute, taketo incidenty neprospievaju dobremu obrazu bikerov v ociach verejnosti a to len kvoli tomu, ze si mladi chalani potrebuju nieco dokazat tam kde je najviac ludi....
a co sa tyka mna osobne, ver tomu ze viem preskocit nejaky ten kamienok...
a ano myslim si ze, nosenie integraly za inych podmienok ako zjazd alebo nejaky extremny freeride je uplna "poza" po a) je v nej horuco po b) mas v nej horsi vyhlad (co sa ti hlavne na ceste medzi autami moze kruto vypomstit c)odvazim sa tvrdit, ze pre 95 percent bikerov co ju nosia je zbytocna....
len tak pre zaujimavost spike, kolko skrabancov od padov mas na svojej integrale ?
Proste vsetci kroskantraci nadavaju na downhilakov a frriderov a to pretolebo im zavidia .A dovod je jednoduchy lebo to nevedia.