Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Oplati sa striehnut na kluky RF Next v akcii, kedze maju novy model (este lahsi ) dali sa tie starsie za celkom fajn cenu kupit a rozdiel v hmotnosti oproti Shimanam poriadny. Aj ked kluky su na takom mieste biku, kde ta hmotnost najmenej prekaza
Nechcem ti brat iluzie ale hlinikove telo nema dlhu zivotnost a taktiez ich budes po case vykopavat aj ked ti budes najmenej ocakavat. Ak mas 50kg a si dievca tak su ok ale ak chces v nich pretekat tak ... Mal som ich a presiel som na tazsie xtrka.
Nechcem ti brat iluzie ale hlinikove telo nema dlhu zivotnost a taktiez ich budes po case vykopavat aj ked ti budes najmenej ocakavat. Ak mas 50kg a si dievca tak su ok ale ak chces v nich pretekat tak ... Mal som ich a presiel som na tazsie xtrka.
A preto som v inom vlákne písala, že lepšie sú BBB Ti BPD-13 ForceMount
misopetrovic cestné Xpedo po jednej sezóne. Telo pravého pedála otlačené (vybrúsené) od kufra natoľko, že už bola vôľa medzi kufrom a upínacím mechanizmom. Na druhej strane sa to niekedy zaseklo tak, že aj keď som otočila nohou, kufor zostal zacvaknutý.
misopetrovic cestné Xpedo po jednej sezóne. Telo pravého pedála otlačené (vybrúsené) od kufra natoľko, že už bola vôľa medzi kufrom a upínacím mechanizmom. Na druhej strane sa to niekedy zaseklo tak, že aj keď som otočila nohou, kufor zostal zacvaknutý.
spilovať stred a našrobovať kusok plechu, ešte sezonu pojazdia
Pomer váha/cena fajn ale mám výhradu k podložkám po ani nie štyroch mesiacoch som ich vybrúsil (foto). BBB servis odmieta predať náhradné že vraj si ich mám prehodiť z jedného pedálu na druhý.....bla bla bla vraj toto je jediná vec ktorú neponúkajú ako náhradný diel hmm. Dnes to už má dvojnásobnú hĺbku na každej strane. Na jar skúsim pohľadať niekoho kto tie podložky vie vyfrézovať za rozumnú cenu inač pápá BBB.
Pomer váha/cena fajn ale mám výhradu k podložkám po ani nie štyroch mesiacoch som ich vybrúsil (foto). BBB servis odmieta predať náhradné že vraj si ich mám prehodiť z jedného pedálu na druhý.....bla bla bla vraj toto je jediná vec ktorú neponúkajú ako náhradný diel hmm.
Podla toho co viem, je BBB Holandska znacka. Buduci vikend sa mi snad uz konecne podari ist testovat jedno sedlo, tak ak nezabudnem, tak sa ich rovno v obchode spytam ze co s tym. Mozno budu mudrejsi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
sada zostáva GX (ľahšia ako shimano XT) ale na tých 720gramových klukách by sa dalo ušetriť nejaký gramík...
spilovať stred a našrobovať kusok plechu, ešte sezonu pojazdia
Pomer váha/cena fajn ale mám výhradu k podložkám po ani nie štyroch mesiacoch som ich vybrúsil (foto). BBB servis odmieta predať náhradné že vraj si ich mám prehodiť z jedného pedálu na druhý.....bla bla bla vraj toto je jediná vec ktorú neponúkajú ako náhradný diel hmm. Dnes to už má dvojnásobnú hĺbku na každej strane. Na jar skúsim pohľadať niekoho kto tie podložky vie vyfrézovať za rozumnú cenu inač pápá BBB.
Nepojazdia. Okrem výbrusu majú pomerne veľkú vôľu. Ak by nešlo o gramy tak XTR čo mám na Ripley-m sú najlepšie.
Podla toho co viem, je BBB Holandska znacka. Buduci vikend sa mi snad uz konecne podari ist testovat jedno sedlo, tak ak nezabudnem, tak sa ich rovno v obchode spytam ze co s tym. Mozno budu mudrejsi.