Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
prechod z maxxis Ikon k S-Works úspora na oboch kolesách ( dokopy )cca 250g dúfam že to neoľutujem lebo maxxis majú super odolnosť 4,978km bez defektu iba jeden pripináčik ale to sa neráta
Fast Trak S-Works 2.1 - 577g
Renegade S-Works 2.3 - 560g
Daj potom report ako sú na tom tieto nové s-worksy s odolnosťou. Na starých sa dosť často rezali boky.
S plastovými obalmi takto, bez nich neviem
Edit: Nedalo mi a zvážil som aj jeden z tých platových obalov - vážil 48g, čiže reálna hmotnosť plášťov sa pohybuje v okolí 730g.
Daj potom report ako sú na tom tieto nové s-worksy s odolnosťou. Na starých sa dosť často rezali boky.
Tak ja som dal na radu majstra europy a dupacov v servise vraj bezproblemova odolnost na pocit je ta bocnica tensia ako ma maxxis ale jazdit ich budem iba na maratony na bezne jazdenie budu overene nesmrtelne Ikony.
zihadlo 5 Konkretne co zvykne na tych novatecoch odchadzat? Mam jedny rok jazdene. Komplet som ich rozoberal, premazaval loziska a vyzeraju ako nove. Mam ale sram orech.
zihadlo 5 Konkretne co zvykne na tych novatecoch odchadzat? Mam jedny rok jazdene. Komplet som ich rozoberal, premazaval loziska a vyzeraju ako nove. Mam ale sram orech.
Ja mam na svojich cez 2000km bez servisu a tiez bez problemov
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ráfiky sú 29" Stan's No Tubes ZTR Arch MK3 a ZTR Crest MK3, náboje Novatec D791SB-15 a D792SB-X12-XD.
Plášte Tufo XC 11 TR 29.
Fast Trak S-Works 2.1 - 577g
Renegade S-Works 2.3 - 560g
S plastovými obalmi takto, bez nich neviem
Edit: Nedalo mi a zvážil som aj jeden z tých platových obalov - vážil 48g, čiže reálna hmotnosť plášťov sa pohybuje v okolí 730g.
Za málo peňazí veľa muziky (gramov).
Ráfiky sú 29" Stan's No Tubes ZTR Arch MK3 a ZTR Crest MK3, náboje Novatec D791SB-15 a D792SB-X12-XD.
Plášte Tufo XC 11 TR 29.
Zacni setrit na nove rafiky tie crest a arch kazdemu koho poznam popraskali 1 rok a su fuc aj mne ciste blato chce to podlozky.
Tak ja som dal na radu majstra europy a dupacov v servise vraj bezproblemova odolnost na pocit je ta bocnica tensia ako ma maxxis ale jazdit ich budem iba na maratony na bezne jazdenie budu overene nesmrtelne Ikony.
Za málo peňazí veľa muziky (gramov).
Do pôvodného príspevku som doplnil hmotnosť bez obalu.
Ale na rok mám teda pokoj, nie?
Ja mam na svojich cez 2000km bez servisu a tiez bez problemov