Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Momentálne tam mám schwalbe x-one bite 33 mm a tie majú dosť agresívny vzor. Hľadal som presne niečo také. Najprv som pozeral na schwalbe g-one allround alebo g-one speed , ale keď vybehla táto akcia tak som neodolal
Moj droteny Ardent ma 850g. Oficialna stranka 780g, mistni shop 820g. Je ho citit ked som doteraz jazdil 550 - 650g plaste... 😀
Uz sa tesim na jar ked prezujem naspat na Ikony resp.XKingy, to budem mat pocit ze lietam.
V prvom rade si si kúpil jeden z najhorších plášťov od Maxxisu, keď už máš Forekaster vpredu, mohol si ho dať aj dozadu. Pretekáš, alebo máš iné vrcholové ambície? Dostal si za svoje € viac gumy=lepšia odolnosť... riešiš 3,14čoviny...
Preco myslis ze najhorsi? Zvazoval som forek dozadu ale toto mi prislo ako lepsia volba. Risim to co potrebujem riesit. Pre teba mozno <>viny, pre mna nie.
Gramoholičstvo by mali riešiť len ľudia,čo to praktikujú vrcholovo, nie hobíci, ako ty alebo ja. Ardent nie je nijak úžasný ani v odvaľovaní, ani z pohľadu gripu, nestráca adhéziu postupne, ale skokovo, takže je dosť nevypočítateľný. Mal si si nechať NN, čo je prakticky obdoba Forekastra u Schwable, hlavne jazdiť...
Nie, potom to uz nepojde vratit ale ked sa zamyslime tak urcite jedna binderka a kusok tenkeho plastu nevazia 50-60g ze
Ja davam dopredu Forecaster a dozadu Ardent, tak uvidim.
V zime gramy naozaj neries, KOMy budes nahanat az od maja ked sa vrati kondicka a to uz budes mat prezute 😀
Supafly666 ten NN mal 870g co myslim je trochu moc na carbonove HT aj na zimu teda a vzor taky ze na asfalte by to bola vzadu cista katastrofa. Ja zas az tak negramarim ale nebudem si davat tazke plaste uplne zbytocne, nebyham vedla lesa takze tych 15km asfaltu by ma tera odradilo vobec tam aj ist. Ten ardent si vsade pochvalovali, aj v komentoch aj na fore.
Kolobezke na hladkom tvrdom rovnom povrchu rozumiem. Kolobezke v terene velmi nie. Ved zotrvacnost je minimalna, o stupaniach ani nehovoriac a na rozbitom povrchu (kamene/korene) to je uplne nanic. Cize preco sa trapit na niecom tak neefektivnom?
Mozno pohyb je menej efektivny, ale na druhej strane velmi efektivne zapajas cele komplexy svalov, ktore na biku stagnuju. Uz len tym ze nesedis. A zotrvacnost tam stale je. Kolesa mas tie iste ako na biku, a vdak ramu , ktory musi byt tazsi sa standartna kolobezka dostava na uroven hmotnosti lahkeho MTB. A v neposlednom rade, kolobezka cestna ci horska je doslova liecebna procedura na bolave krize. Sorry za oftopic ale nedalo sa nereagovat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Váha super
Asi prestanem v miestnom shope objednavat
http://www.maxxis-tires.sk/product/73223-plast-maxxis-ardent-27-5x2-25-kevlar-exo-tr-dc
Verim ze sa dostanes na 760 g
Uz sa tesim na jar ked prezujem naspat na Ikony resp.XKingy, to budem mat pocit ze lietam.
Verim ze sa dostanes na 760 g
Tomu sam neveris
GaliPet 13% hh cekuj toto
https://www.mtbiker.sk/forum/post1428195.html#p1428195
Canyo aktualne mam vzadu droteny ikon, uz vidim ako budem pindat
Ja davam dopredu Forecaster a dozadu Ardent, tak uvidim.
V zime gramy naozaj neries, KOMy budes nahanat az od maja ked sa vrati kondicka a to uz budes mat prezute 😀
Zda sa mi dosť ťažký 🤦♂️
To uz je ta dan za RS. Su aj lahsie, len ta cenovka...Odkial si bral naboj?
Mozno pohyb je menej efektivny, ale na druhej strane velmi efektivne zapajas cele komplexy svalov, ktore na biku stagnuju. Uz len tym ze nesedis. A zotrvacnost tam stale je. Kolesa mas tie iste ako na biku, a vdak ramu , ktory musi byt tazsi sa standartna kolobezka dostava na uroven hmotnosti lahkeho MTB. A v neposlednom rade, kolobezka cestna ci horska je doslova liecebna procedura na bolave krize. Sorry za oftopic ale nedalo sa nereagovat.