Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
moje hlinikove DT Swiss kolesa s 21mm vnutornou sirkou maju 1580g. to len na margo toho ze tieto rafiky su karbonove a maju limit 85kg tak by som cakal ze budu lahsie. ale aj tak dobra vaha, len asi dost drahe na tu vahu. to len tak medzi recou
moje hlinikove DT Swiss kolesa s 21mm vnutornou sirkou maju 1580g. to len na margo toho ze tieto rafiky su karbonove a maju limit 85kg tak by som cakal ze budu lahsie. ale aj tak dobra vaha, len asi dost drahe na tu vahu. to len tak medzi recou
to je tak že keď som som tu pisal a chcel poradiť niake schopné ráfky za dobrú cenu tak všetci mlčali
tiež niesom teraz spokojný ale už stým nič nenarobím a budem ich jazdiť,ale určite som si polepšil oproti starým X1700 aj váhou a určite aj na pevnosti.
a ten predný náboj je velmi ťažký-187g
to je tak že keď som som tu pisal a chcel poradiť niake schopné ráfky za dobrú cenu tak všetci mlčali
tiež niesom teraz spokojný ale už stým nič nenarobím a budem ich jazdiť,ale určite som si polepšil oproti starým X1700 aj váhou a určite aj na pevnosti.
nestresuj tie karbonové rafky budu určite pevnejšie než Al papierové ZTR a pod...
Zadny tiez Tie podlozky si preco daval? Vyrobca rafikov pozadoval?
podložky boli doporučené od remerxu,keď som ich kupoval som písal maila a že by bolo vhodné ich dať pod niple.
ale keď som bol MTbajkery a chytil som tie origo kolesá tak tie podložky nemali-to ma prekvapilo
ale keď budem v budúcnosti robiť ďalšie karbonové kolesá tak ich znova použijem
Dobre, že si podložky dal a to práve u Remerxov. Inak, hliníkové ráfy od nich sú blato. Pustili sa aj do karbónu. Kto vie, ako sa im s ním zadarí. Skúšali aj vlastné náboje a tie sa im nevydarili. ( Na "vyšších" triedach používajú zväčša Novatec )
Ak ti ušla informácia, stáva sa z neho postupne XC chrt a gramár, už ho delekopec asi nebaví Tak zase na XC stačia Ikony, ktoré som odjazdil aj v zime na snehu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nestresuj tie karbonové rafky budu určite pevnejšie než Al papierové ZTR a pod...
podložky boli doporučené od remerxu,keď som ich kupoval som písal maila a že by bolo vhodné ich dať pod niple.
ale keď som bol MTbajkery a chytil som tie origo kolesá tak tie podložky nemali-to ma prekvapilo
ale keď budem v budúcnosti robiť ďalšie karbonové kolesá tak ich znova použijem
jachmel poslal som ti spravu
Maxxis Forekaster EXO TR 27,5x2,35
Maxxis Minion DHF 27,5x2,30" EXO TR
DT Swiss Competition špic čierny 2,0/1,8/2,0 v dlzke 272 a 274mm
DT Swiss Pro Lock Alu nipel 2,0x14mm