Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
to naozaj je na XTR brzdach srobik na plochy srobovak, really?
Áno, je. Asi niesom jediný ktorému to padlo do oka a možno aj vadilo. Ale vravím si, podľa hmotnosti asi titán, tak nech. Často ho nedávam dole, aj keď imbusom to je pravda šikovnejšie 😂
Racing Ralph 29x2.1 Addix Speed 569,5g.
Niečo ľahké na preteky
Mal som objednaný len vo verzii Performance ale matt ho nemal na sklade tak mi poslal tento čo je raz tak drahý za tú istú cenu🌞🚴👍
Len ten je už moc drahý, ja som chcel ešte tu staru verziu RR Performance čo boli tie tzv. Papirove plášte bez spevneních bočníc. Na preteky do kopca a miestne komovanie boli fajn. Bezduše nepoužívam lebo prehadzujem tri rôzne plášte podla toho čo sa zrovna jazdí. Na kamenisté zjazdy ma Forekasteri ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
27,2x400mm, 131g vážených, cena 22e
Shimano XTR, BR-M9100 zadná: 211g
Samozrejme všetkým komponentom ktoré budem rezať, skracovať, brúsiť, tak budem musieť upraviť konečnú hmotnosť
áno je, už roky rokúce
Napravo sram 1175 (nová) - 335g
Áno, je. Asi niesom jediný ktorému to padlo do oka a možno aj vadilo. Ale vravím si, podľa hmotnosti asi titán, tak nech. Často ho nedávam dole, aj keď imbusom to je pravda šikovnejšie 😂
Shimano XTR, RD-M9100-SGS: 244g
ci som zas nieco prespal ?
Niečo ľahké na preteky
Mal som objednaný len vo verzii Performance ale matt ho nemal na sklade tak mi poslal tento čo je raz tak drahý za tú istú cenu🌞🚴👍
https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/29/schwalbe-plast-racing-ralph-29x2-10-54-622-127tpi-lite-speed.html