Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Uz predtym sa im trhali stuple a mne sa roztrhla patka ... pri tejto hmotnosti by som to nejazdil ani zadarmo ... ale tak verim ze ini maju ine skusenosti
Najprv som mal vybrate dopredu aj dozadu Vittoria Barzo, objednal som ich ale bohuzial bol dostupny len jeden plast a cakat par tyzdnov som nechcel.
Uz predtym sa im trhali stuple a mne sa roztrhla patka ... pri tejto hmotnosti by som to nejazdil ani zadarmo ... ale tak verim ze ini maju ine skusenosti
ano maju, jazdim 2 roky na 520g race sport verzii cross kingu a race kingu vsetky mozne trejly a XC maratony a nikdy ziaden prpoblem ...
tiež mám veľmi dobré skúsenosti s Conti Race King. Mám však ešte staršie verzie. Veľmi dobre sa nahadzovali ako bezdušáky a stále skvele držia tlak. Na verziu 29x2,2 Protection fakt dobrá hmotnosť.
Ako je to s presakovanim? Som cital vela ze su to slusne sitka
tie lahke race sport verzie nie su TL, vozil som ich na dusiach ...
ale teraz prechadzam na bezduse s Protection verziami Cross king a Race king, tak uvidim ako sa osvedčia
zihadlo 5 Uzsie urcite nebudu. Crossking je trochu uzsi na svoj rozmer, ale Raceking je poctivy balon.
Mna prijemne prekvapila sucasna generacia Performance linie. Krasne prilnava zmes, vyborny bezproblemovy tubeless, ziadne presakovanie, odolne hrube bocnice. Hmotnost oproti Protection vyssia (crossking 2.0 - 700g, 2.2 - 800g), co ma ale pocas trenovania mimo maratonov vobec netrapi.
Cross King Protection som kupil na odporucanie od jachmel a su to super plaste. Nahodene ako bezdusove klasickou pumpou, nahodenie na rafik tiez bezproblemove. Su prioritne vyuzivane ako plaste na zimu. Pri prifuknuti na 2.0 -2.4 Bar sa velmi pekne odvaluju aj na asfalte. Povedal by som ze hucia ovela menej ako take IKONY. V terene tiez pekne podrzia. Sirka 2" mala okolo 57mm a tesne okolo 700gr. Bocnica riadna, ziaden papier.
Neviem ako na Cross King, ale na X-King Protection sa mi veľmi rýchlo trhali figúry. Plášť to bol extra odolný, ale povedal by som , že pomerne málo pohodlný na HT
Ospevovaný IKON mne osobne nesedí vôbec, na asfalte to ide horšie ako RoRo, RaRa, RaKi, Mezcal, v teréne na prednom kolese za mokra adrenalín.
Osobne som zakotvil pri kombinácii Barzo / Mezcal - pri 2,35" a rozumnom tlaku sa nestratia ani v náročnejšom teréne. Na zimu dávam dozadu Hutchinson Taipan
zihadlo 5 Uzsie urcite nebudu. Crossking je trochu uzsi na svoj rozmer, ale Raceking je poctivy balon.
Mna prijemne prekvapila sucasna generacia Performance linie. Krasne prilnava zmes, vyborny bezproblemovy tubeless, ziadne presakovanie, odolne hrube bocnice. Hmotnost oproti Protection vyssia (crossking 2.0 - 700g, 2.2 - 800g), co ma ale pocas trenovania mimo maratonov vobec netrapi.
to je rovnake ako ardent race 2,2 exo TR od maxisu, drží dobre, odvaluje dobre a važi rovnako 800g a je to macek 58mm
Tie Vittorie su paradne plaste. Mna sa velmi pacia aj po dizajnovej stranke. Vaha trochu vyssia ale co mna odradilo od ich dalsie pouzivania boli defekty. Ani nie defekty ale velke 1-2cm rezy (bocnica aj dezen). Sekol som kazdy niekolkrat. A to nejazdim nic extremne. Taky maxxis plast je bez defektu ako je rok dlhy. Vittoria plastne boli bo verzii tnt so zosilnenou bocnicou.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Najprv som mal vybrate dopredu aj dozadu Vittoria Barzo, objednal som ich ale bohuzial bol dostupny len jeden plast a cakat par tyzdnov som nechcel.
Cross king a Race king bola moja druha volba.
Teraz som mal racing ray a rocket ron 2.1 😀
ano maju, jazdim 2 roky na 520g race sport verzii cross kingu a race kingu vsetky mozne trejly a XC maratony a nikdy ziaden prpoblem ...
tie lahke race sport verzie nie su TL, vozil som ich na dusiach ...
ale teraz prechadzam na bezduse s Protection verziami Cross king a Race king, tak uvidim ako sa osvedčia
Dnes ich nahodim a dam vediet ako to s tym je
Ospevovaný IKON mne osobne nesedí vôbec, na asfalte to ide horšie ako RoRo, RaRa, RaKi, Mezcal, v teréne na prednom kolese za mokra adrenalín.
Osobne som zakotvil pri kombinácii Barzo / Mezcal - pri 2,35" a rozumnom tlaku sa nestratia ani v náročnejšom teréne. Na zimu dávam dozadu Hutchinson Taipan
to je rovnake ako ardent race 2,2 exo TR od maxisu, drží dobre, odvaluje dobre a važi rovnako 800g a je to macek 58mm
29"
27,5"