Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Nejaky bike na stxku s ramom z reynolds trubiek este mame v pivnici keby nebol jak lesenie, aj by som si ho spravil a jazdil na nom. Aby som nebol OT, hmotnost netusim
Kristína len zo zvedavosti, prečo nie s originál Shimano prevodníkom? V čom je ten Garbaruk lepší? Teda či je to len kvôli hmotnosti, alebo či tam je aj iná výhoda?
imro1 kľuky boli kupované bez prevodníka. Z mojich skúseností funguje prevodník Garbaruk so svojimi vysokými zubami veľmi dobre. Reťaz z neho mi nespadla ani raz za celú sezónu. A ako píše DI2F4Y nižšie je o dosť ľahší keďže bajk je stavaný na váhu.
Cenu som si pozrel až teraz, som nevedel že je tam až taký rozdiel. Otázna je životnosť keď je teda o dosť lahší. Ale bol som len zvedavý, nikdy som 1 prevodník nejazdil, no na novom biku bude 1x12 SLX tak ma to celkom zaujímalo, keby do budúcnosti treba meniť. Ale tak predpokladám, že originál vydrží dosť dlho
Hmotnosť som očakával, ale šírka na 29mm ráfiku Roval Traverse len 60mm. Na karbónovom NEWMEN 30mm šírka 62mm. Ten plášť je tvrdý ako plech. Neviem či sa to natiahne na 65mm.
Je to žihadlo ako píšeš. Kus gumy, ale skôr tou konštrukciou. Objemovo som dosť sklamaný, lebo som si to kupoval čisto na sneh a ono je to úzke, ale aj na výšku je profil veľmi nízky. Zas pri jazde to je celkom fajn a ja ho možno skúsim na zadnom aj v hlavnej sezóne. Ten objem neviem ako sa im podaril tak znížiť. Starý model NOBBY NIC som videl u kamaráta na IBISe a tam to ide cez 65mm. Len prekvapením pre mňa je aj to , že IBIS v základe používa 35mm široké ráfy, čo tiež pridá objemu.
Pridá trochu objemu, ale reálne mám vedľa seba 2.5 minion drh na 30mm ráfe a 2.5 assegai na 35 mm ráfe a na pohľad sú úplne rovnako široké - iba z, boku je vidieť trochu rozdiel
Fajný tlmič Dano. Ja som ho menil na Treku Fuel EX kde bol pôvodne FOX ReAktiv Thru Shaft.
Mám presne tento 210x55 akurát ULTIMATE, tuneMM. Za mňa ide lepšie ako originál. Tokeny mám vyhodené ale možno dám 1 naspäť.
Ten super deluxe tlmic si s LL tune kupil uz tak aftermarket? Mam momentalne klasicky deluxe RT s LL tune, v rozmere 230x60 a do buducna by som rad vymenil za piggyback tlmic, len vsade som videl iba v medium tune-och..
Ano, kupoval som ho na bike24, maju 40p zlavu, nebolo velmi o com Povodne je zo SC Heckler, tak uvidim ako si bude rozumiet s mojim ramom.. ked nie, aspon budem mat dovod sa pustit do revalvingu alebo ho predam..
Fajný tlmič Dano. Ja som ho menil na Treku Fuel EX kde bol pôvodne FOX ReAktiv Thru Shaft.
Mám presne tento 210x55 akurát ULTIMATE, tuneMM. Za mňa ide lepšie ako originál. Tokeny mám vyhodené ale možno dám 1 naspäť.
Vcera mi len prisiel, tak som donho este nesparal.. musim ho najskor niekde otestovat, len teraz je to tazsie pri tom mnozstve snehu.. Predpokladam ale, ze minimalne jeden token pojde prec
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
TR
DD
MaxGrip
- Shimano Deore XT FC-M8100 165mm + prevodník Garbaruk 32z
- kolieska 27,5" (náby Novatec D411/412CB)
- rám "Unique by Werk"
- kazeta Sram XG1195 10-42z
Kristína len zo zvedavosti, prečo nie s originál Shimano prevodníkom? V čom je ten Garbaruk lepší? Teda či je to len kvôli hmotnosti, alebo či tam je aj iná výhoda?
Nobby NiC 29x2,6 Super Trail ADDIX SpeedGrip EVO
Hmotnosť som očakával, ale šírka na 29mm ráfiku Roval Traverse len 60mm. Na karbónovom NEWMEN 30mm šírka 62mm. Ten plášť je tvrdý ako plech. Neviem či sa to natiahne na 65mm.
Ale aby som pridal aj do temy nieco, tak RS Super Deluxe Select+, 210x55, tune 0LL380, 2 tokeny, 428g
Povodny RS Deluxe RT3, 210x55, tune MMS380, 0 tokenov, 317g
https://www.bike24.com/p2483240.html
Vcera mi len prisiel, tak som donho este nesparal.. musim ho najskor niekde otestovat, len teraz je to tazsie pri tom mnozstve snehu.. Predpokladam ale, ze minimalne jeden token pojde prec