Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
backyfx tufo ma 650g 60mm sirku na 30mm rafe, na pocit sa mi nezda ako papier - ale v terene mam este malo najazdene na nejaky zaver ale zatial sa zdaju ok. uz som par krat suchol kamen bocnicou a ani naznak poskodenia.
na maxxise boli doslova vidiet vlakna, tu nic take nieje, vobec neslzia
Ako píše Gusto0 tak váha tufo sa pohybuje okolo 650g a šírka 60mm je aj na 25mm rafiku. Jazdím ich už 2 sezóny a vydrzali. 2x som ich už narezal ale mojou chybou (zlý doskok a kameň) ale knot to spravil. Zatiaľ som s nimi spokojný a je aj cenovo prijateľný
Mal som Fast Trak 2.35 T5 ktory mal tusim 720g a mlieko presakovalo cez bocnicu ako cez sitko... Maxxis EXO zamna najodolnejsie bocnice co som zatial jazdil. Samozrejme sa bavime o XC plastoch...
Tufo som jazdil viac kusov. super váha, pekný objem. Bočnica tiež ako tak odolná. Ale za mokra v predu nedržia XC14 aj XC11. Už pár krát ma veľmi sklamali a to bolo iba trochu mokro. Vittoria Barzo / Mezcal 29x2,35 má oproti Tufo o niečo menší objem a vätšiu váhu ale dá sa naň spolahnúť
Mam S-works FT 2.35 ktory ma 630g a dodnes den nepresiakla ani kvapka, tak si vyber.
Pokial maju mtb Tufa bocnicu ako na gravelovych plastoch tak verim tomu ze to je parada, to je radost uz len drzat v ruke Skoda ze mna neoslovuje dezen. S postupnym presvitanim vlakien na maxxisoch mam rovnaku skusenost, nicomu to sice nevadilo, nepodarilo sa reznut, ale na psychickej pohode to nepridava...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ještě dojíždím Scorpiony, tak zatím nevím.
na maxxise boli doslova vidiet vlakna, tu nic take nieje, vobec neslzia
Pokial maju mtb Tufa bocnicu ako na gravelovych plastoch tak verim tomu ze to je parada, to je radost uz len drzat v ruke
CrossKing pro porovnání...