Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
2x barzo, mezcal a agarro, vsetko 29x2.35..
Paska s kartonom vazila 36 gramov...
Barza a mezcal vazily v podstate presne, agarro by mohlo kapanek schudnut... Stale vaham ci ho nahodim na leto...
Agarro som kupoval napisledy niekedy v oktobri 4ks, vaha od 940 do 1070.
Schwalbe Nobby Nic 29x2.4 Super Ground Addix Soft TLE - 846g
kde si ich kupil ? Ja ked som pred časom hľadal všade len kilové supertrail casingy boli... NN soft vozím na predku a je to super plášť pekne zatáča a pri klopení drží nad očakávania. Pekne sa čistí...
Na R2 ho maju, dokonca ho navazili iba na 804g. Aku ma realnu sirku NN 2.4? Nedavno som nahodil Wicked Will 2.4 a ten ma 58-59mm pri 1.5bar, dost bieda oproti udavanym 62mm.
To bude predný? Stačí super ground dopredu? Váhovo by som v tom prípade čosi ušetrila len zas, či je toto správny komponent, kde treba šetriť gramy
to bude predny a nejazdim uplne divociny takze stacit si myslim bude (teda mne)
minulu sezonu som odjazdil na NobbyNic SuperGround Addix Speedgrip (modry predny) a RockRazor SuperTrail Speedgrip (modry zadny).
DI2F4Y tiež úplne nešaliem cestou dole. Pôvodne som chcela super trail dozadu. Samozrejme človek čím viac premýšľa, tým viac špekuluje a neviem si vybrať, že na ktorom je dôležitejšia spevnená bočná strana. speed grip ti prišiel moc “tuhý” na predok? Preto táto soft verzia?
DI2F4Y tiež úplne nešaliem cestou dole. Pôvodne som chcela super trail dozadu. Samozrejme človek čím viac premýšľa, tým viac špekuluje a neviem si vybrať, že na ktorom je dôležitejšia spevnená bočná strana. speed grip ti prišiel moc “tuhý” na predok? Preto táto soft verzia?
podľa mňa stačí superground aj dopredu, a dozadu daj insert a máš po starosti, Hrubšia bočnica v predu je dobrá možno na horší grip a menší komfort jedine
dopredu oranzovy soft, lebo som zistil ze taka verzia existuje (alebo ju zacali vyrabat) a dufam ze bude za mokrejsich podmienok trosku lepsi grip ako na tom modrom...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Paska s kartonom vazila 36 gramov...
Barza a mezcal vazily v podstate presne, agarro by mohlo kapanek schudnut... Stale vaham ci ho nahodim na leto...
Agarro som kupoval napisledy niekedy v oktobri 4ks, vaha od 940 do 1070.
kde si ich kupil ? Ja ked som pred časom hľadal všade len kilové supertrail casingy boli... NN soft vozím na predku a je to super plášť pekne zatáča a pri klopení drží nad očakávania. Pekne sa čistí...
https://r2-bike.com/SCHWALBE-Tire-Nobby-Nic-29-x-240-Super-Ground-ADDIX-Soft-EVO-SnakeSkin-TLE
R2-bike - skladom
Bike-discount - skladom
Bike-components - skladom
...google...
To bude predný? Stačí super ground dopredu? Váhovo by som v tom prípade čosi ušetrila
to bude predny a nejazdim uplne divociny takze stacit si myslim bude (teda mne)
minulu sezonu som odjazdil na NobbyNic SuperGround Addix Speedgrip (modry predny) a RockRazor SuperTrail Speedgrip (modry zadny).
podľa mňa stačí superground aj dopredu, a dozadu daj insert a máš po starosti, Hrubšia bočnica v predu je dobrá možno na horší grip a menší komfort jedine
dopredu oranzovy soft, lebo som zistil ze taka verzia existuje (alebo ju zacali vyrabat) a dufam ze bude za mokrejsich podmienok trosku lepsi grip ako na tom modrom...
Plán je dať ho dopredu a WickedWill SuperRace presunúť dozadu namiesto RacingRalph.... chcem viac gripu