Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Tie CST sú papier, kamarát ich jazdil, rýchle , slušný grip, na Karpaty dibré. No odolnosť, asi taká, že prišiel dva krát do ZA, 4 defekty 😀🤣 holt daň za gramy 🤭😂
Dobre, ze vravis, budem sa ZA vyhybat ale nie, Zajace z rozpravani poznam. Su ludia, co defektia, aj taki, ktori nie. Chcem otestovat na vlastnej kozi, lebo predsa len nejazdime a nevazime vsetci rovnako. Mam aj lahsie (530g) slupky sworks. Uz su pomaly do kosa a zatial bez defektu a tereny tu mame vselijake.
Industry nine hydra + dt swiss fr 541 32 holes,špice dt competition 2-1.8.
Bola malá dušička dostať to pod 2kg za pár, no priorita bola vykladať čo najodolnejsie enduro kolesá na ťažkého chlapa.
980 predok, 1100 zadok
No, chcel som si znovu pozriet odolnosti s*****v, co kedysi dtswiss maval na stranke a neviem to najst . Len tak matne si pamatam, ze 1.8 mali 1200 Nma 2ky 1050 Nm, ale mozno si zle pamatam. Aj som chcel kuknut 2.3ky. Nemate niekto odkaz , kde sa to da pozriet ?
No vsak ja prave pisem o tom strede. Ale tak bezna s***** nie je problem vymenit.
Ja teraz napr. riesim dtswiss rafik, urceny na am/en , jazdeny zlahka bez skokov a uz ma trhlinu
Co myslis, preco bajky na street mavaju 36sp vyplet, ked zalezi na rafku iba ?
okolo 80kg sa už ráta ako vyššia váha či nie? Mám to v kombinácií so Shimano SLX brzdami, vpredu 4-piest a vzadu 2-piest. A pocitovo to lepšie brzdí ako pôvodné Shimano SM-RT76 takže som spokojný Ale ten pocit z lepšieho brzdenia, môže ovplyvňovať aj znížená váha nových kolies.
no vyskušaš uvidíš, ja už som pri 80tich mal radšej oba 180mm.... len u nas su dlhe zjazdy a v technike mi male spálilo....
teraz mám 90kg a kotuče už 203/180 hope , aj tie su dole zjazdovkou fialové
v TN mi stačili tie 180/180 pred 12timi kilami
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bola malá dušička dostať to pod 2kg za pár, no priorita bola vykladať čo najodolnejsie enduro kolesá na ťažkého chlapa.
980 predok, 1100 zadok
Ja teraz napr. riesim dtswiss rafik, urceny na am/en , jazdeny zlahka bez skokov a uz ma trhlinu
Co myslis, preco bajky na street mavaju 36sp vyplet, ked zalezi na rafku iba ?
len som si potreboval odlozit fotku :)
Magura Strom SL 180/160 117g/100g
teraz mám 90kg a kotuče už 203/180 hope , aj tie su dole zjazdovkou fialové
v TN mi stačili tie 180/180 pred 12timi kilami
Lezyne pocket drive
Matice CL Wolftooth
Shimano XTR MT900 CL 160mm kotouč
https://www.schwalbe.com/Nobby-Nic-11654372
deklarovanych 850g
nameranych 833,7g (pol gramu bude ta gumicka