Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Hlavne správne nastaviť posed, oni na to majú dosť videí na youtube aj na svojej stránke, nastavíš raz správne a zabudneš. Zistíš, až keď niečo meníš na bajku, alebo ti dajú skúsiť iné sedlo, neobsedíš
611ka má len priehlbinu - vlnu a v nej pekne sedíš. Ideál. 60X má aj vlnu, ale v nej ešte také 2 výstupky - v pozdĺžnom smere akoby schody. A keď sedím na tých výstupkoch, tak je to také divné a nepustí ma to akoby sa prehnúť ako v XC posede. Ale to je moja chyba, lebo som si myslel, že na novom biku budem jazdiť vzpriamene, ale stále sa ťahám dopredu.
Skrutky Fox Transfer SL výmena strieborných za čierne , trebalo objednať dve sady kedže vzadu mi treba dlhší vpredu kratší ak by niekto potreboval jedna sada 30 mm a 40 mm je k dispozíci
Kolesa 26" - rafiky DUKE Lucky STAR ULTRA 23, 24 dierove a naboje Bitex BX312 na QR. Orech Shimano HG 11s.
Hmotnost spolu vratane bezdusovej pasky a ventilkov 1280g
Zatiaľ nie. Je pripravený na nový projekt. Ale recenzie sú dobré a Rotor je vždy stávka na istotu.
tak ja skôr počúvam na rotor skôr negatíva, čo sa týka PM. Aj tu na bazáre ich je na predaj celkom dosť…,Napr aj taký Shane Miller dával negatívny názor na Rotor INSpider
tak ja skôr počúvam na rotor skôr negatíva, čo sa týka PM. Aj tu na bazáre ich je na predaj celkom dosť…,Napr aj taký Shane Miller dával negatívny názor na Rotor INSpider
Koľko si ich vlastnil? Nie je to môj prvý Rotor. Už som jeden mala v minulosti a na FTP teste v laboratóriu ukazoval takmer identicky ako trenažér. Tento budem montovať asi až na jar a tak porovnám z tými čo mám. DC Rainmaker Rotor chváli. Bikeradar mal taktiež test kde píšu "Rotor's INspider | Possibly The Last Power Meter You'll Ever Need!
Skutočnosť, že sa neičo predáva na bazáre nie je IMHO argument na negatívnu recenziu.
Koľko si ich vlastnil? Nie je to môj prvý Rotor. Už som jeden mala v minulosti a na FTP teste v laboratóriu ukazoval takmer identicky ako trenažér. Tento budem montovať asi až na jar a tak porovnám z tými čo mám. DC Rainmaker Rotor chváli. Bikeradar mal taktiež test kde píšu "Rotor's INspider | Possibly The Last Power Meter You'll Ever Need!
Skutočnosť, že sa neičo predáva na bazáre nie je IMHO argument na negatívnu recenziu.
Nemám potrebu vlastniť a skúšať na vlastnej koži XY powermetrov. To že si ich vlastnila viac/veľa tiež nie je argumentom , už len preto že Rotor mal a má viaceré riešenia. Pokiaľ viem, tak DCR testoval len 2INPower niekedy v r. 2017, teda iný model ako máš ty .
GP Lama sa k INSpideru vyjadril, že ho neodporúča - pritom v interiéri sa mu v porovnaní s trenažérom javil ako celkom presný (čo by zodpovedalo tvojmu pozorovaniu), no nespoľahlivý sa mu javil v exteriéri kde mu ulietavali merania raz hore alebo dole. Ani v recenzii road.cc nevyšiel najlepšie : One area that I was not able to resolve was an imbalance in the recorded left/right power figures from the device. Despite lots of riding, testing and calibration attempts, I found that the figures provided were considerably different to 'normal' or a value I would consider to be correct.
Momentálne sám vyberám, ktorý PM v pavúku kúpiť. Rotor to však nebude práve pre takéto pre mňa rozporuplné recenzie,
Páči sa mi ako tu všetci na svoje hobby/fitness výjazdy hľadajú dokonalé profesionálne vybavenie, lebo recenzia ukázala minimálnu odchýlku
Tak tu asi nejde o dokonale vybavenie ale keď za podobnú cenu môžeš mať lepší produkt tak asi dáva zmysel si pozrieť recenzie. Asi málokto ma sponzora a keď to platíš z vlastného tak asi aj rozmýšľaš.
presne, my v rámci budgetu vyberáme čo najlepší pomer hodnota/cena. Profi jazdci dostanú origo dura ace PM a neriešia že to shimano ani v 2. generácii neodladilo na úroveň ostatných PM
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Keby niekoho brali tieto staršie "made-in-USA" bicykle
Hmotnost spolu vratane bezdusovej pasky a ventilkov 1280g
Microshift Advent CS-G104 - 10s - 11-48 - 416g
Sunrace CS MX80 - 11s - 11-50 - 512g
veď na 3 bolt máš prijatelnú sumu za Xcadey
Nemám potrebu vlastniť a skúšať na vlastnej koži XY powermetrov. To že si ich vlastnila viac/veľa tiež nie je argumentom , už len preto že Rotor mal a má viaceré riešenia. Pokiaľ viem, tak DCR testoval len 2INPower niekedy v r. 2017, teda iný model ako máš ty .
GP Lama sa k INSpideru vyjadril, že ho neodporúča - pritom v interiéri sa mu v porovnaní s trenažérom javil ako celkom presný (čo by zodpovedalo tvojmu pozorovaniu), no nespoľahlivý sa mu javil v exteriéri kde mu ulietavali merania raz hore alebo dole. Ani v recenzii road.cc nevyšiel najlepšie : One area that I was not able to resolve was an imbalance in the recorded left/right power figures from the device. Despite lots of riding, testing and calibration attempts, I found that the figures provided were considerably different to 'normal' or a value I would consider to be correct.
Momentálne sám vyberám, ktorý PM v pavúku kúpiť. Rotor to však nebude práve pre takéto pre mňa rozporuplné recenzie,
Tak tu asi nejde o dokonale vybavenie ale keď za podobnú cenu môžeš mať lepší produkt tak asi dáva zmysel si pozrieť recenzie. Asi málokto ma sponzora a keď to platíš z vlastného tak asi aj rozmýšľaš.