Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Vidím tam zalepenú dušu. Každopádne, ak máš bezdušák a tmel nezalepí dierku po takomto tŕni, tak je niečo zle.
Buď plášť totálny papier, tmel vyschnutý alebo k ničomu alebo megatŕň a foto to skresluje ?
PS: ak máš dušu v bezdušáku, tak od toho vlastnosti bezdušáku neočakávaj
Vidím tam zalepenú dušu. Každopádne, ak máš bezdušák a tmel nezalepí dierku po takomto tŕni, tak je niečo zle.
Buď plášť totálny papier, tmel vyschnutý alebo k ničomu alebo megatŕň a foto to skresluje ?
Bez ochrany bocnic nech si jazdia pretekari, co nahanaju kazdy gram a odvoz maju zabezpeceny. U hobika jazdiaceho kdesi v prdeli ma dalsia ochrana vyznam.
Jj, mlieko, co nezalepi taku malu dierku vymenit. Ja som musel vymenit Schwalbe Doc Blue za Effetto Mariposa Caffelatex,lebo Doc Blue drzal len kratko.
Pokiaľ mlieko v plášti neobsahuje potrebné pevné čiastočky tak fungovať nebude. Častou chybou je nedostatočné prehrkanie fľaše s mliekom pred aplikáciou.
Myslím že tie "čiastočky "tam boli a nejakých 0,5 baru to udrzalo no pre mňa je to málo ten knot to vyriešil,a po podlepeni to na predku deriem nadalej.
RS955i hans damf bol u mňa zatiaľ najhorší plášť koli ktorému som zanevrel na schwalbe.
ale kedze som zanevrel aj na maxiss a prešiel na eddy current na ecku a Magic Marry/ big.betty na endure odvtedy nemám problém. daj si dozadu insert tanuss a mlieko a nebudeš riešiť plášte kým ich nezderies,alebo kým ti nepraskne výplet:)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bavíme sa o tomto plášti https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/275/schwalbe-hans-dampf-275x235-60-584-tlr-plast-kevlar-p68429.html
Zo začiatku s dušou, jeden defekt crepom skla, druhý s tým tŕňom ma presvedčil že ti nie je ono. Tak som dušu zahodil .Možno dva mesiace nato na vyfotenej ceste vo VF doline nejaký kilometrik vyššie som dostal defekt,aj bez duše,asi 2mm trhlina Stans mlieko to nevyriešia.Toje knot na poslednej foto.
Pointa je že bez nejakej protidefektovej ochrany už plášť nechcem.
Prvý dostupný https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/275/schwalbe-nobby-nic-275x240-62-584-perf-dd-raceg-tle-plast-kevlar-p157068.html mi dovolil pustiť defekty z hlavy?,čo v tomto prípade bolo tabuľkových +25g,nevázil som to.
Schwalbe Hans Dampf 27.5x2.35" plášť, TLR, kevlar
38,99 €
MOC 44,99 €Schwalbe Nobby Nic 27.5x2.40" Performance plášť, TLE, kevlar
43,99 €
MOC 51,99 €Jj, mlieko, co nezalepi taku malu dierku vymenit. Ja som musel vymenit Schwalbe Doc Blue za Effetto Mariposa Caffelatex,lebo Doc Blue drzal len kratko.
ale kedze som zanevrel aj na maxiss a prešiel na eddy current na ecku a Magic Marry/ big.betty na endure odvtedy nemám problém. daj si dozadu insert tanuss a mlieko a nebudeš riešiť plášte kým ich nezderies,alebo kým ti nepraskne výplet:)
Z RCZ
Dakujem
Z RCZ
Yep remote + lanko + bowden
Sram DESCENDANT CARBON EAGLE DUB 32T 170MM