Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
dweller Tie Specialized plaste si uz mal predtym? Vies prosim porovnat pripadne casing - aky je tento Grid Trail v porovnani s EXO+, prip. DD od Maxxisu (alebo v porovnani so Schwalbe).
Dakujem
dweller Tie Specialized plaste si uz mal predtym? Vies prosim porovnat pripadne casing - aky je tento Grid Trail v porovnani s EXO+, prip. DD od Maxxisu (alebo v porovnani so Schwalbe).
Dakujem
Zatial som ich este nejazdil, takze neviem porovnat bohuzial.
Skus odvazit bez tej hlinikovej ciapocky a tej zelenej stahovacky. Treba si davat pozor na tie duse, lebo mal som niekolko kusov ktore prepustali po nejakom case a to v mieste ako je upevneny ventil. Neskusal som to zalepit, ale vymenil som druhy kus.
hope xcr pro x2 - pribaluju k nim titanove sroby, packa je karbon, platnicky su na hlinikovej doske - takze u mna to pojde hmotnostne hore (ocelove sroby a bezne platnicky na oceli). mierne ma mrzi ze v ramci gramarenia nepouzili ich klasicke napojenie hadice na strmen ale je lisovane.
zihadlo 5 ja mam stale okolo 70kg, v lete aj menej, bike ma pod 10kg - malo by. ak nie tech3 E4 zostavaju doma a viem kombinovat. velka skoda ze hope nepredava strmene a paky samostatne.
zihadlo Od koho kupuješ Hope? ja som si v minulosti vedela našpecifikovať zvlášť brzdič a zvlášť páku. Myslím, že by sa dali páky a strmene kúpiť aj samostatne.
to bolo asi na mna. tieto boli z r2. oficialne nikde nemaju v ponuke strmene a paky zvlast. tak jedine ze sa tomu niekto venuje alebo podpultovo?
ale strmene X2 som chcel a tieto paky chcem vyskusat - nikdy som nemal paku s piestom kolmo k riadidlam. vraj maju tieto xcr-ka velmi dobru modulaciu. tak som zvedavy.
Tento plast ma tak trosku matie, ze naco ho Maxxis vobec robil. Ake mas ty z neho pocity? Skusal si DHF, Assegai, keby si to mal porovnat?
Jazdil som aj DHF aj Assegai, tento HR3 je viac do blata/snehu, momentalne na nom jazdim vlhke martinky a je to ovela lepsie ako assegai, ale Assegai som mal maxxterra, HR3 je maxxgrip, urcite sa HR3 lepsie cisti od blata, planujem ho mat v predu dlhodobo tak potom napisem ako to bude casom, zatial to hodnotim len kladne.
vahu ma dobru,som "zavahal" a znova kupil Assegai(29x2,5 3CG - 1240g)aj ked som mal v plane,ze na jesen skusim HR3...Ten assegai beriem ako vacsi univerzal a ked je sucho (cize vacsinu roka) tak tam bude mat navrch oproti HR3,buduci rok ho uz isto vyskusam
a rozdiel medzi maxxterra a maxxgrip citit hlavne ked je mokro
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dakujem
Dakujem
Zatial som ich este nejazdil, takze neviem porovnat bohuzial.
Presiel som na bezduše, tuto nosim ako poslednu zachranu na dojazd
731g
Tento plast ma tak trosku matie, ze naco ho Maxxis vobec robil. Ake mas ty z neho pocity? Skusal si DHF, Assegai, keby si to mal porovnat?
ale strmene X2 som chcel a tieto paky chcem vyskusat - nikdy som nemal paku s piestom kolmo k riadidlam. vraj maju tieto xcr-ka velmi dobru modulaciu. tak som zvedavy.
Jazdil som aj DHF aj Assegai, tento HR3 je viac do blata/snehu, momentalne na nom jazdim vlhke martinky a je to ovela lepsie ako assegai, ale Assegai som mal maxxterra, HR3 je maxxgrip, urcite sa HR3 lepsie cisti od blata, planujem ho mat v predu dlhodobo tak potom napisem ako to bude casom, zatial to hodnotim len kladne.
Ale teda cistenie od blata to ma nenapadlo a teda na holiach to dava zmysel.
a rozdiel medzi maxxterra a maxxgrip citit hlavne ked je mokro