Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
problém je jednoznačně u FSA hodily na trh něco co neodpovídá specifikacím
ale co to je za kliky nevím tyhle moje byly dodané na kole, možná nějaké OEM nevím
problém je jednoznačně u FSA hodily na trh něco co neodpovídá specifikacím
ale co to je za kliky nevím tyhle moje byly dodané na kole, možná nějaké OEM nevím
No hmotnost 2009kovych kluk je v poriadku
Za niekolko dni budem mat k dispozicii klasicke cestne K-Force Light MegaExo Ceramic 52/38, 175mm, tak potom hodim fotku na vahe
Teraz som si neni isty co chces zrovnavat. Tvoje su na klasiku BSA, vazene s miskami a osa je pravdepodobne ocelova. Raverove si na BB30 takze bez misiek a s Al osou.
Alebo sa ti zdal ten rozdiel ja napriek tomuto az moc velky?
nejde o srovnání - jde o to co uvádí FSA v katalogu - prohlídni si katalogový list co vkládám + jeho zvětšeninu.
Ty moje kliky měly mít skoro o 200g míň !!!!
a pročti si todle vlákno trochu zpět abys věděl o čem se bavíme
Aj tak stale nechapem comu sa divite. Sak to je FSA
Nechapem tvoj post...
Kazdopadne som sem dal 3 fotky modelov 2009. kde navazene realne hmotnosti zodpovedaju hmotnostiam uvedenym v specifikaciach.
Presne take iste skusenosti mam aj s hmotnostami dalsich komponenov 2009 od FSA - predstavce, kormidla, hlavove zlozenia, kolesa.
Ked som sem pred casom dal fotku kormidla FSA K-Force XC Flat Bar Carbon Monocoque OS 31.8, 600mm, ktore ma mat 141g a v skutocnosti ma 116g, tak sa nad tym nikto nepozastavoval a nedivil
Rok 2009 je este dost kratko na to aby niekto stihol zmeniť môj názor na spominanu značku. Hlavne ked x rokov dozaju fungovali, tak ako fungovali. A k tomu 141/116 volantu- jednak 116g nepovažujem za az tak super hodnotu(aj keď na 600mm to neni zle) a navyše mi vadia akékoľvek odchýlky od navrhovej/katalogovej váhy. Ak je nejaký komponent navrhnutý prenasat urcite zatazenie určitou plochou prierezu a niekde vo výrobe proste ten prierez pozmenia, nebudí vo mne velku dôveru. To je môj názor a ako pisem je len začiatok roka a veci ktore si pofotil sa mi este nedostali do rúk- možno na konci roka bude môj názor uz iný
Kormidlo znie o dosť mužnejšie ( predsalen STN vymýšľajú šikovní chlapi ) ako prihriate riaditka.
Žigo Sorry ale keď 165cm chalan hovorí čo je mužnejšie tak to je srandy kopec. hehe
Nič si z toho nerob ja tiež nie som chlapisko ale ktorý výraz zneje mužnejšie je mi u prdele. hehe
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kubad: Co ti mam vysvetlovat? Postoval som vsetko fotky kluk 2009, co je vidiet podla designu.
Preco su tvoje 2007/2008 take tazke neviem...
No hmotnost 2009kovych kluk je v poriadku
Za niekolko dni budem mat k dispozicii klasicke cestne K-Force Light MegaExo Ceramic 52/38, 175mm, tak potom hodim fotku na vahe
Teraz som si neni isty co chces zrovnavat. Tvoje su na klasiku BSA, vazene s miskami a osa je pravdepodobne ocelova. Raverove si na BB30 takze bez misiek a s Al osou.
Alebo sa ti zdal ten rozdiel ja napriek tomuto az moc velky?
Ty moje kliky měly mít skoro o 200g míň !!!!
a pročti si todle vlákno trochu zpět abys věděl o čem se bavíme
Nechapem tvoj post...
Kazdopadne som sem dal 3 fotky modelov 2009. kde navazene realne hmotnosti zodpovedaju hmotnostiam uvedenym v specifikaciach.
Presne take iste skusenosti mam aj s hmotnostami dalsich komponenov 2009 od FSA - predstavce, kormidla, hlavove zlozenia, kolesa.
Ked som sem pred casom dal fotku kormidla FSA K-Force XC Flat Bar Carbon Monocoque OS 31.8, 600mm, ktore ma mat 141g a v skutocnosti ma 116g, tak sa nad tym nikto nepozastavoval a nedivil
Takze naopak ja sa divim tvojmu postu...
Viem ze Zigo to nazyva volant, ale kormidlo je spravny slovensky vyraz podla STN EN 14765
Kormidlo znie o dosť mužnejšie ( predsalen STN vymýšľajú šikovní chlapi
Nič si z toho nerob ja tiež nie som chlapisko ale ktorý výraz zneje mužnejšie je mi u prdele. hehe
Ale obávam sa, že hlasovanie nepomôže k správnemu používaniu slova.