Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
peterg: mas recht to s tou malou medzerou medzi dostickami a kotucom. Odvzdusnovaci otvor umiestneny na vnutornej strane tela paky je tiez pekne naprd (aspon u The One). Uz mi kvoli tomu trochu zliezla farba z paky. Co sa tyka chodu paky a brzdnej sily, nemam ziadnu vycitku.
Peťo vravíš o skúsonosťiach s R1 ? Mám ich aj ja á je brzda plná kompromisov. "Problémy" odvzdušnoval som ich 3-4-5x (vymena hadice-skracovanie-skracovanie...) po skusenostiach s K18 si starostlivo dávam pozor na obliatie brzd kvapalinou čiže no prolémo , škrkanie - taktiež prax ma naučila prebrusiť platničku z vonkajšej strany - no probémo , sila - s kotučmi Hope brzda brzdí excelentne (dvaja krvaví znami...) s kotučmi Ashima Aro-08 je to zle až tragické ale to ma nebolí nemám rám a na druhej strane mám pripravené semimetalické platničky (osvedčili sa mi na Elixiroch).
Btw: tie RX majú medzeru medzi doskami značnú ani si nepamätam kedy som tak rýchlo nadstsavil brzdy ...
PS. mákam nestíham !
Nie, nehovorim zo skusenosti, len z mojho pozorovania a skusenosti inych. Rozhodoval som sa medzi The One a Hope Tech xxx, tak som si na The One siahol, pozrel, skusil modulaciu, precital recenzie a zvazil. Nieco z uvedeneho predtym je moj usudok. Ale vedel by som si predstavit kvoli hmotnosti kombinaciu pak Hope Tech, brzdica The One (mozno teraz RX) a floating Hope kotucov. Mimochodom, nove paky uz nemaju nastavovanie bodu kontaktu dosticiek, ci to tak dobre konstrukteri ukryli?
ja som sa tiez rozhodoval medzi Hope V2 Tech a The One. Nakoniez zvitazili formule. Som s nimi spokojny, brzdia brutalne. Len umiestnenie odvzdusnovacieho otvoru z expanzky z vnutornej strany tela paky ma vytaca. Kto ma karbonove riaditka a nevsimne si, ze mu napr. pri zohrati kvapaliny pretecie z expanzky..... Kto toto vymyslel?!?
Za taketo nedomyslene veci by som vesal za **** do prievanu (som strojar).
..... Kto toto vymyslel?!?
Ja sice nie som povodne strojar ale elektrikar, ale strojarina je take moje hobby (pri vylepsovani veci, co konstrukteri nedotiahli) a obecne sa mi pacia strojarsky precizne zvladnute veci (nie len na bikoch).
Prave Hope Tech seria je ukazkovy priklad peknej CNC frezariny. Lenze clovek nevybera brzdy prioritne podla vzhladu....Mne sadli Formule a o nejakom otvoriku som nepremyslal...clovek objavuje chybicky az postupne uzivanim.
Nie RX nemá žiadne štelovátko. V hierachii je to náhrada za ORO.
Nie len RX, ale na ziadnej novej pake Formuly (vratane The One xx MY10) som si to nevsimol a aj z propagacnych materialov vypadlo FCS (alebo ako to volali).
Prave Hope Tech seria je ukazkovy priklad peknej CNC frezariny. Lenze clovek nevybera brzdy prioritne podla vzhladu....Mne sadli Formule a o nejakom otvoriku som nepremyslal...clovek objavuje chybicky az postupne uzivanim.
Som verny Hope od zaciatku, t.j. XC4, Mini, Mono M4, Tech V2/Tech M4. Co sa tyka kvality spracovania, jednoduchosti udrzby a dostupnosti pripadnych ND asi nemaju konkurenciu. Pri dnesnom kurze libry uz nie su ani drahe (napr. v porovnani s The One su Tech M4 a V2 lacnejsie, aspon v case mojho vyberu).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mne sa pacia tie kolesa ako komplet.
Kazdopadne pridavam fotky tych nabojov s anodizovanym orechom
zatial co vidim tak vahovo nic moc a designovo uplne mimo ( teda aspon pre mna )
To je tiez to, co sa mi nepaci (spracovanie), ze namiesto oxidacie (elox) pouzivaju praskovu farbu.
Btw: tie RX majú medzeru medzi doskami značnú ani si nepamätam kedy som tak rýchlo nadstsavil brzdy ...
PS. mákam nestíham !
Ja sice nie som povodne strojar ale elektrikar, ale strojarina je take moje hobby (pri vylepsovani veci, co konstrukteri nedotiahli) a obecne sa mi pacia strojarsky precizne zvladnute veci (nie len na bikoch).
Nie len RX, ale na ziadnej novej pake Formuly (vratane The One xx MY10) som si to nevsimol a aj z propagacnych materialov vypadlo FCS (alebo ako to volali).
Som verny Hope od zaciatku, t.j. XC4, Mini, Mono M4, Tech V2/Tech M4. Co sa tyka kvality spracovania, jednoduchosti udrzby a dostupnosti pripadnych ND asi nemaju konkurenciu. Pri dnesnom kurze libry uz nie su ani drahe (napr. v porovnani s The One su Tech M4 a V2 lacnejsie, aspon v case mojho vyberu).
Poznavam tie cervene skrutky, aj tie karbonove packy a snad aj titanove capy (tazko rozlisit z foto)